Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Asiakaskertomukset

Olen sairastanut astmaa muutaman vuoden. Tiina totesi nieluni olevan tukossa, sanoi avaavansa sen. Tuntui aika ihmeellisesltä, ei leikkausta, ei teräaseita, ei letkua..välineenä vain pieni tikku. En edes muista, milloin olen hengittänyt nenän kautta. Mahtava tunne. Kilpaurheilija.

Koulusta tuli usein muikkareita ja aina yksi ja sama lapsi oli syypää kaikkeen. Tehtiin vyöhyketerapiaa, tilanteet alkoivat rauhoittua. Lapsi pyytää äitiään varaaman ajan hänelle Misaellesta, kun on murheita. Nuori koululainen.

Minulla todettiin välilevynpullistuma. Tiina jos kuka osaa hoitaa ne. Kun hain lisää saikkaria, sanottiin että leikkaus on edessä. Sanoin että ei, vaan hoidetaan kuntoon. Työmies.

 

Menin Tiinan luoksen kun silmissäni tuntui kuin olisi roskia, enkä nähnytkään kovin hyvin. Tiina tutki ja sanoi ettei silmissäni ole mitään vikaa vaan että maksaani rasittaa jokin mitä syön tai juon, oireet tukevat ulkopuolelta. Luettelin mitä menee ja mainitsin aspartaami colan. Se piti jättää pois, kun rasittaa maksaa ja sitä kautta silmiä, tunteita, on hermomyrkky. Jätin limut pois ja niin hävisi silmäoireetkin. Uskomatonta! Olin jo varaamassa aikaa silmälääkärille, olisin saanut rillit ja käyttänyt edelleen myrkkyjä.. Minulla on ollut purennan kanssa ongelmia ja olin menossa hammasl., mutta jattelin että käyn Tiinan vastaanotolla ensin. Purenta johtui jännityksestä ja sitä minulla oli juuri ollut ihan kiitettävästi. Olin purrut jo lapsena niin, että siellä on rautaa tukena. Tiina käsitteli minusta surut, murheet ja jännitykset. Siihen loppui hampaiden purenta. Niskat ja kädetkin ovat särkeneet ja on ollut välillä vaikeaa tehdä töitä, olen nukkunut huonosti. V.terapian jälkeen olen nukkunut hyvin kun säryt ovat poissa. Tiina on paras! Yrittäjä.

 

Ihana koiruuteni, narttu. Alkoi ontumaan oikeaa takajalkaa. ei löytynyt tikkuja, kiviä tms. Tein saman käsittelyn kuin ihmisille, etsin sen kipeän pisteen ja kun kipeä piste löytyi koira lähti karkuun. Kipeä kohta polven läheisyydessä, kertoo kohdun vyöhykkeestä eli kohdussa on ongelma. Hoidin koiraani, hänen korkeutensa jalka alkoi asettua normaaliksi hiljalleen viikon aikana. Lähdettiin Leville, enkä huomannut ohjeistaa isääni koiran hieronnassa.  Viikon puolessa välissä alkoi koiralla olla vaikeuksia liikkua, lenkki tehtiin vain lyhyen kaavan mukaan. Torstaina ei syönyt juurikaan mitään ja pe ei suostunut menemään ulos. Saavuimme kotiin suunniteltua aikataulua aiemmin ja kun la kuuden jälistä saavuttiin kotiin soitin el.lääkärille. Sain heti luvan mennä vast.otolle. Kannoin koiran sisälle, kun jalat eivät kantaneet. Sanoin el-lääkärille että koirallani on kohtutulehdus. El.lääkäri paineli kohdun aluetta käsillä ja sanoi ettei hänen mielestään tämä ole lainkaan sen oloinen. Mutta, hän lupasi ultrata, kun olin niin varma asiasta. Kohtu oli täynnä ja jos olisin tuonut koirani vasta maanantaina, minulla ei olisi enään koiraa tai jos jalkaan jota koira kantoi, olisi annettu piikki, minulla ei olisi koiraa. Koira jäi el.sairaalaan kohdun poistoon ja kun aamulla soittelin, koirani oli kuulemma liikkumaton ja kipeän oloinen, he haluaisivat vielä katsella. Soitin aamupvällä ja sanoin että nyt tulen katsomaan koiraani. Tapahtui kuulemma ihmeparannus – jo kun koirani kuuli askeleeni äänet. Koirallani oli tötterö päässä, se ei voi sietää semmosta eikä suostu ottamaan askeltakaan moinen kapine päässä.  Hoidin haavat ja sisäsesti ja ulkoisesti luonnonmukaisesti. Ei tulehdusta eikä jälkipuinteja. Minä hoidin koirani.

Ohitusleikkauksen jälkeen puhe puuroutui ja halvaantuminen oli lähellä. Yhden hoidon jälkeen, sain puheen palautumaan, eikä tarvittu puheterapeuttia. Tein kolme hoitokertaa, jotta sain vasemmasta käsivarresta tukoksen pois.                                               Eläkeläinen isäni

Sain avun erittäin kipeään selkääni joka valvotti yöt ja päivät piti poissa töistä. Särkylääkkeitä meni kourallinen päivässä, välillä oli pakko otta kolmiolääkkettä.
Puolisen vuotta siinä meni, kivun kanssa. Välillä töissä ja välillä sairaslomalla, kunnes menin Misaelleen.
Kahteen viikkoon ei ollut kipuja, ei sairaslomaa eikä lääkkeitä!
Uusittiin hoito kahdenviikon päästä ja taasen sain elää rauhassa, kivutonta elämää!
Metallialan työntekijä, mies.

 

Putosin telineiltä joka aiheutti virtsankarkailun, ikäviä hajuhaittoja ja vaatteiden vaihtoa pitkin päivää. Käytiin fysioterapialla, sain jumppaohjeet, mutta niistä ei ollut mitään hyötyä. Vyöhyketerapialla pysyi pissaaminen aisoissa. Kahden viikon tauko hoidosta ja taasen tuli vahinko. Säännöllisellä hoidolla saatiin virtsankarkailu aisoihin. Kävin vyöhyketerapian kehoituksesta jäsenkorjaajalla, Tiina sanoi että si-nivel oli mutkalla. Jäsenkorjaaja ei uskonut si-nivelen olevan mutkalla, kun jalat olivat samanmittaset. Mutta, kun hän sen katsoi, hänkin huomasi saman asian. Nyt olen kunnossa ja pidän alaselästä huolta tulevaisuutta ajatellen, vyöhyketerapialla. Opiskelija poika.

 

Oli kokenut monta keskenmenoa, kun hakeutui Vyöhyketerapiaan. Tein lapsettomuushoidon ja siihen liittyvät ruokavalio ja lisäravinne muutokset.
Ensimmäisen hoidon jälkeen luuli kuolevansa. Närästi ja päätä särki, hikoili ja oli punainen, mennessään nukkumaan. Tämä on sitä puhdistumista, myrkyt ja traumat pitääkin tulla ensin ulos. Kun olet valmis, alkaa tapahtua.
Toinen hoito oli jo rauhallisempi ensimmäiseen verrattuna.
Pari kertaa ehdittiin nähdä kun vauva jo ilmoitti tulostaan, jatkoimme hoitoja kerran kuukaudessa, siihen asti kunnes syntyi terve tyttövauva.
Kotiäiti, 6 lapsen onnellinen äiskä.

 

Koliikkivauva.
4:den ikäinen tyttövauva, ei nuku, kitisee, on levoton, hoitopöydälläkin kiehnaa ja vaihtaa asentoa koko ajan. Yrittää nousta ylös. Neljä hoitokertaa ja tyttö jo hieman rauhoittunut.
Äiti ollut rauhaton koko raskauden ajan, heijastuu lapseen ja kun vauvat saavat rokotteet, elohopea ja alumiini aiheuttavat pienten keholle tsunamin. Elohopea varastoituu aivoihin, saa diagnoosin Adhd, add, Asbergerin oireyhtymä.. Kun alumiini on saanut vaeltaa kehossa vapaasti, saa diagnoosin syöpä. Hätä ei ole tämän näköinen, tiedän miten myrkyt hoidetaan ulos. Mitä nopeammin toimii, sen nopeammin paranee.

Verenpaine tahtoo olla koko ajan korkealla, tulin hakemaan apua Vyöhyketerapiasta. Ensimmäisen hoidon jälkeen oloni oli kevyt ja ihana, paineetkin kohdillaan.
Eläkeläinen, nainen.

 

Menetin rakkaani. Olen ollut siipi maassa ja vaan itken ikävästä.
Teimme hoitosuunnitelman, jokaisella hoitokerralla oloni oli parempi ja joskus jopa jo hymyilin.
Tiinan rohkaiseva asenne, vetää väkisinkin mukaan ja haluan löytää elämäni uudelleen, rohkaisevat sanat kulkevat mukanani.
Olen saanut otteen elämästäni ja löytänyt rinnalleni uuden rakkauden.
Mies.

 

Kipeä olkapää on vaivannut vuosia. Vyöhyketerapialla saatiin kipu pois, pari vkoa meni kivuttomana jonka jälkeen palasivat, mutta paljon lievempänä.                                                                                           Asiakkaani on saanut nukuttua, kun aiemmin on joutunut kipujen vuoksi paljon valvomaan.
Nuoruusvuosiltaan kantaa mukanaan vieläkin ahdistuksia, jotka ottavat paikan kropasta.
Nainen, eläkeläinen.

 

Joka puolelle särkee, on jännittynyt olo, rauhaton ja ahdistunut. Elämässä ollut kaikenlaista ja jo vuosia ollut omakohtainen hoito retuperällä. Ensimmäinen hoito käsitteli koko kehon, josta kävin traumakohdatkin läpi sekä maadoitettiin rauhattomuutta. Todella hyvä olo, silmät aukeni, hengitys pelitti joka sekin oli hukkunut kaiken moskan alle. Kuin uusi ihminen, helppo ja kevyt olla.
Asiakaspalvelija, nainen.

Koulukiusattu ja jännittää kovasti. Syvään juurtunut ahdistus, joka tulee esille epävarmuutena itseään ja muita kohtaan. Jotta elämästä saa hyvän ja oppii luottamaan, kävin läpi koko kehon vyöhyketerapialla. Suoliston jännitys purettiin, päänalueen ahdistukset, hengitys kokonaisuudessaan, sisäelimet, maksa ja tunteet, perna ja sappi jne. Maksa elimenä on kovilla, kun tunteiden hallinta on kovalla kapasiteetillä käynnissä. Jos tuohon vielä lisää lääkityksen, ollaan maksan kanssa tulessa. Kun kehoon tulee liikaa tulta, paineet nousee ja ollaan kouluampujien kanssa samalla tasolla. Jotta näin ei pääsisi käymään, lasken tulen tasoa.
Useamman hoitokerran jälkeen, hymyilevä nuori sai tasapainon elämäänsä ja tarpeen tullen otamme käsiteltäviä asioita uusiksi. Chakrat kävin läpi, juuria myöten – hyvä lopputulos.
Poika, koululainen.

 

Kovat selkäkivut. Puolisen vuotta kärvistellyt selän kanssa, tekee istumatyötä. Hoidin selän alueen ja sanoin, että kannattaa käydä lääkärissä. Tuli viikon päästä uudelleen ja sanoi, että sai terveen paperit. Kehotin menemään toiselle lääkärille ja kun tein toisen kerran hoidon, olin lähes varma että siellä on tyra ja niin oli toisen lääkärin diagnoosikin.
Mies, kuljettaja.

 

Punaiset silmät. Silmät eivät olleet arat, mutta villin punaiset ja olivat tulleet työpäivän aikana.
Asiakaspalvelussa hieman ikävät, joten hakeutui hoitoon. Kävin läpi silmän vyöhykkeet, itse silmään en koskenut missään kohtaa ja seuraavana päivä sain viestin, jossa kerrottiin punaisuuden hävinneen.
Nainen, tarjoilija.

 

Työpaikalla tapahtuu kiusaamista. Työpaikalla on huono ilmapiiri. Pitää työstään, mutta tunnelma on kaukana hyvästä työilmapiiristä.
Selkä on koko matkalta jumissa, on tullut kipeäksi myös kyynärpää, päänsärkyjä, unettomuutta, polvikipuja.
Laaja-alaisen hoidon jälkeen, huomaan että rintaranka on jäykkä, samoten niska ja itse asiassa koko olemus. Käyn huolella kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin asiat läpi. Muutaman hoitokerran jälkeen, on kuulemma jättänyt mielialalääkkeet pois, hän ei niitä enään halua eikä tarvitse. Aikaa kului useampi kuukausi, kun palasi takaisin työpaikalleen.
Opettaja.

 

Väkivallan uhri. Hakattu ja nöyryytetty.
Selkä on menossa etuviistoon, vasen puoli aivan jumissa. Hartiat lysyssä ja olemus on apaattinen, luovuttaja.
Hoitoon kuluu aikaa ja käyn selän alueen kokonaisuudessaa vahvasti läpi, rintarangan, että hengitystiet sekä suoliston jännitystilat. Traumahoito ottaa aikansa ja edetään rauhallisesti, mutta päättäväisesti. Toisella kerralla ovesta kävelee jo hieman reippaamman oloinen ihminen kuin eka kerralla. Jokaisella kerralla ollaan otettu askel jos toinenkin. Valon pilkahdusta ja elämästä uudelleen otetta. Hymyilvä nainen rutistaa kunnon halauksen ja menee työstämään aarrekarttaansa. Äiti

 

Syöpälääkitys. Reipas ihminen astelee työhuoneeseeni. Hän sanoo syövänsä lääkkeitä sillä syöpä on jossain, lääkäri ei tiedä missä. Kun teen hoitoa, totean, etten löydä syöpää mistään. Sanon, että kysyy vielä ja kysyy senkin, että se jonka löysin, voisiko se aiheuttaa korkean tulehdusarvon. Ei kuulemma voinut.. Puoli vuotta meni ja asiakas oli hiipunut lähes olemattomaksi, ei meinannut päästä ovesta sisälle.. hän kysyi mitä voi tehdä.. sanoin, että soittaa lääkärille ja kysyy, voiko lääkkeet jättää tai muuttaa muuksi. Näiden kanssa lähtee henki. Lääkärit sanoivat -sori väärä diagnoosi, sinulla ei ole syöpää.  Aloitimme homeopaattikuurin, myrkkyjen poistamiseen kehosta. Entinen työntekijä.

Käsikipu. Sain komennon, käsi pitää leikata. Menin kuitenkin istumaan tuoliin, jossa vyöhyketerapeutti teki messuilla näytehoidon. Sain nukuttua, olin valvonut puolivuotta! Tiina käpisteli n. 20 minuuttia. Toisen hoidon jälkeen turposi käsi oikein kunnolla ja pelästyin. Tiina rauhoitteli ettei mitään hätää ollut, vähän otti käsi nokkiinsa kun enrgiatukokset aukeilevat, mutta rauhoittuu kyllä. Niinhän se rauhoittuikin. Virkamies.

 

Keho epätasapainossa. Kova kyynärpää kipu, joka oli teipattu kinesioteipillä. Kyynerpäästä en löytänyt kipua vaan lavoista. Hoidin lavat auki, jotka olivat tukossa vasemmalta puolelta. Kipu oli poissa. Sairaanhoitaja.

 

Vatsakivut. Hoidon jälkeen tehtiin ravintosuunnitelma. Muokattiin seuraavalla kerralla. Jälleen muokkausta. Bioresonanssilaitteella katsottiin missä vika. Kone kertoi, että paksussa suolessa majailee nauhamato. Loisentappo-kuuri tilattiin suoraan englannista ja täältä suomenmaasta löydettiin muut tarpeelliset.  Hoitaja.

Laitettiin sairaseläkkeelle vakavan masennuksen vuoksi. Hoitojen yhteydessä lähdettiin vähentämään mielialalääkkeitä ja puskettiin kehoon, luontaistuotteita. Tällä hetkellä voi hyvin sairaseläkkeellä, eikä ole enään masentunut.

 

Ruusu. Kivulias ruusu jaloissa, poltti ja kuumotti. Luontaisia ulkoisesti kipeisiin kohtiin sekä sisäisesti. kivut katosi, samoin ruusu.  Lääkäri ihmetteli miten voi parantua noin nopeasti. Metallimies.

 

Yskä. Keuhkot ja sitä rataa hoidettiin, samoin sisäiset ahdistukset. Regulaattia ja suolan kurlaamista, inkivääriteetä lisäksi. Maito, rahka ja vehnä jätettiin ruokavaliosta pois kokonaan. Keuhkoihin nousee tukahdutetut tunteet, pelko, jännitys.. Hoitamattomana johtaa astmaan.  Hoidettiin menneisyyden haamut, nyt on kunnossa hengitystiet. Kun kerralla hoitaa ne luontaisesti, harvoin niistä tarvitsee kärsiäkään. Satunnaiset kerrat saattaa vielä oireilla, jos tulee tilanne joka sen laukaisee uudelleen.   Nainen, hoitoalalla.

Migreeni, selkä- ja niskakivut. Toimistotyön varjopuolia. Hoidettiin kyseiset alueet monesta kohtaa. Työ ei tuntunut rakkaudesta lajiin, joka sekin edesauttoi kipujen ollessa aktiivisena läsnä. Työsti aarrekarttaa ja mietti mitä hän haluaa tehdä isona 🙂  Löytyi ammatti, joka kiinnosti. Elämänmuutos johti uusiin seikkailuihin. Toimistotyöntekijä.

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×