Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Asiakaskertomukset

Helinä, ihana koiruuteni. Alkoi ontumaan oikeaa takajalkaa. ei löytynyt tikkuja, kiviä tms. Tein saman käsittelyn kuin ihmisille, etsin sen kipeän pisteen ja kun kipeä piste löytyi koira lähti karkuun. Kipeä kohta kertoi kohdun vyöhykkeestä eli kohdussa on ongelma. Lähdettiin reissuun enkä huomannut ohjeistaa isääni koiran hieronnassa. Kotiin palattuamme, vein koiran eläinlääkärille jossa kohtu poistettiin.                                                                                                                                                                            *

Ohitusleikkauksen jälkeen puhe puuroutui ja halvaantuminen oli lähellä. Yhden hoidon jälkeen, sain  puheen palautumaan.  Tein kolme hoitokertaa, jotta sain vasemmasta käsivarresta tukoksen pois.            Elämä on laiffii kun on mahdollista voida hyvin.                                                                                                       Eläkeläinen isäni                                                                                                                                                                *

Sain avun erittäin kipeään selkääni joka valvotti yöt ja päivät piti poissa töistä. Särkylääkkeitä meni kourallinen päivässä, välillä oli pakko otta kolmiolääkkettä.
Puolisen vuotta siinä meni, kivun kanssa. Välillä töissä ja välillä sairaslomalla, kunnes menin Misaelleen.
Kahteen viikkoon ei ollut kipuja, ei sairaslomaa eikä lääkkeitä!
Uusittiin hoito kahdenviikon päästä ja taasen sain elää rauhassa, kivutonta elämää!
Metallialan työntekijä, mies.
*

Virtsankarkailu, josta oli ikäviä hajuhaittoja ja vaatteiden vaihtoa pitkin päivää. Vyöhyketerapialla pysyi pissaaminen aisoissa, eikä yhtään karkaillut. Kahden viikon tauko hoidosta ja taasen haisi.
Säännöllisellä hoidolla saatiin virtsankarkailu aisoihin. Kävin vyöhyketerapian kehoituksesta, jäsenkorjaajalla, joka venytti SI- nivelen kuntoon.
Opiskelija, poika.
*

Olin kokenut ihan riittävän monta keskenmenoa, kun hakeuduin Vyöhyketerapiaan. Tein lapsettomuushoidon ja siihen liittyvät ruokavalio ja lisäravinne muutokset.
Ensimmäisen hoidon jälkeen luuli kuolevansa. Närästi ja päätä särki, hikoili ja oli punainen, meni nukkumaan.
Toinen hoito oli jo rauhallisempi ensimmäiseen verrattuna.
Pari kertaa ehdittiin nähdä kun vauva jo ilmoitti tulostaan, jatkoimme hoitoja kerran kuukaudessa, siihen asti kunnes syntyi terve tyttövauva.
Kotiäiti, 6 lapsen onnellinen äiskä.
*

Koliikkivauva.
4:den ikäinen tyttövauva, ei nuku, kitisee, on levoton, hoitopöydälläkin kiehnaa ja vaihtaa asentoa koko ajan. Yrittää nousta ylös.
Neljä hoitokertaa ja tyttö jo hieman rauhoittunut.
Äiti ollut rauhaton koko raskauden ajan, heijastuu lapseen.
Tyttölapsi
*

Verenpaine tahtoo olla koko ajan korkealla, tulin hakemaan apua Vyöhyketerapiasta. Ensimmäisen hoidon jälkeen oloni oli kevyt ja ihana, paineetkin kohdillaan.
Eläkeläinen, nainen.
*

Menetin rakkaani. Olen ollut siipi maassa ja vaan itken ikävästä.
Teimme hoitosuunnitelman, jokaisella hoitokerralla oloni oli parempi ja joskus jopa jo hymyilin.
Tiinan rohkaiseva asenne, vetää väkisinkin mukaan ja haluan löytää elämäni uudelleen, rohkaisevat sanat kulkevat mukanani.
Olen saanut otteen elämästäni ja löytänyt rinnalleni uuden rakkauden.
Mies
*

Kipeä olkapää on vaivannut vuosia. Vyöhyketerapialla saatiin kipu pois, pari vkoa meni kivuttomana jonka jälkeen palasivat, mutta paljon lievempänä.                                                                                           Asiakkaani on saanut nukuttua, kun aiemmin on joutunut kipujen vuoksi paljon valvomaan.
Nuoruusvuosiltaan kantaa mukanaan vieläkin ahdistuksia, jotka ottavat paikan kropasta.
Nainen, eläkeläinen.
*

Joka puolelle särkee, on jännittynyt olo, rauhaton ja ahdistunut. Elämässä ollut kaikenlaista ja jo vuosia ollut omakohtainen hoito retuperällä. Ensimmäinen hoito käsitteli koko kehon, josta kävin traumakohdatkin läpi sekä maadoitettiin rauhattomuutta. Todella hyvä olo, silmät aukeni, hengitys pelitti joka sekin oli hukkunut kaiken moskan alle. Kuin uusi ihminen, helppo ja kevyt olla.
Asiakaspalvelija, nainen.
*

Koulukiusattu ja jännittää kovasti. Syvään juurtunut ahdistus, joka tulee esille epävarmuutena itseään ja muita kohtaan. Jotta elämästä saa hyvän ja oppii luottamaan, kävin läpi koko kehon vyöhyketerapialla. Suoliston jännitys purettiin, päänalueen ahdistukset, hengitys kokonaisuudessaan, sisäelimet. Maksa ja tunteet, perna ja sappi jne. Maksa elimenä on kovilla, kun tunteiden hallinta on kovalla kapasiteetillä käynnissä. Jos tuohon vielä lisää lääkityksen, ollaan maksan kanssa tulessa. Kun kehoon tulee liikaa tulta, paineet nousee ja ollaan kouluampujien kanssa samalla tasolla. Jotta näin ei pääsisi käymään, lasken tulen tasoa.
Useamman hoitokerran jälkeen, hymyilevä nuori sai tasapainon elämäänsä ja tarpeen tullen otamme käsiteltäviä asioita uusiksi. Chakrat kävin läpi, juuria myöten – hyvä lopputulos.
Poika, koululainen.
*

Kovat selkäkivut. Puolisen vuotta kärvistellyt selän kanssa, tekee istumatyötä. Hoidin selän alueen ja sanoin, että kannattaa käydä lääkärissä. Tuli viikon päästä uudelleen ja sanoi, että sai terveen paperit. Kehotin menemään toiselle lääkärille ja kun tein toisen kerran hoidon, olin lähes varma että siellä on tyra ja niin oli toisen lääkärin diagnoosikin.
Mies, kuljettaja
*

Punaiset silmät. Silmät eivät olleet arat, mutta villin punaiset ja olivat tulleet työpäivän aikana.
Asiakaspalvelussa hieman ikävät, joten hakeutui hoitoon. Kävin läpi silmän vyöhykkeet, itse silmään en koskenut missään kohtaa ja seuraavana päivä sain viestin, jossa kerrottiin punaisuuden hävinneen.
Nainen, tarjoilija
*

Työpaikalla tapahtuu kiusaamista. Työpaikalla on huono ilmapiiri. Pitää työstään, mutta tunnelma on kaukana hyvästä työilmapiiristä.
Selkä on koko matkalta jumissa, on tullut kipeäksi myös kyynärpää, päänsärkyjä, unettomuutta, polvikipuja.
Laaja-alaisen hoidon jälkeen, huomaan että rintaranka on jäykkä, samoten niska ja itse asiassa koko olemus. Käyn huolella kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin asiat läpi. Muutaman hoitokerran jälkeen, on kuulemma jättänyt mielialalääkkeet pois, hän ei niitä enään halua eikä tarvitse. Aikaa kului useampi kuukausi, kun palasi takaisin työpaikalleen.
Opettaja
*

Väkivallan uhri. Hakattu ja nöyryytetty.
Selkä on menossa etuviistoon, vasen puoli aivan jumissa. Hartiat lysyssä ja olemus on apaattinen, luovuttaja.
Hoitoon kuluu aikaa ja käyn selän alueen kokonaisuudessaa vahvasti läpi, rintarangan, että hengitystiet sekä suoliston jännitystilat. Traumahoito ottaa aikansa ja edetään rauhallisesti, mutta päättäväisesti. Toisella kerralla ovesta kävelee jo hieman reippaamman oloinen ihminen kuin eka kerralla. Jokaisella kerralla ollaan otettu askel jos toinenkin. Valon pilkahdusta ja elämästä uudelleen otetta. Hymyilvä nainen rutistaa kunnon halauksen ja menee työstämään aarrekarttaansa.                                                  Kotiäiti
*

Syöpälääkitys. Reipas ihminen astelee työhuoneeseeni. Hän sanoo syövänsä lääkkeitä sillä syöpä on jossain, lääkäri ei tiedä missä. Kun teen hoitoa, totean, etten löydä syöpää mistään. Sanon, että kysyy vielä ja kysyy senkin, että se jonka löysin, voisiko se aiheuttaa korkean tulehdusarvon. Ei kuulemma voinut.. Puoli vuotta meni ja asiakas oli hiipunut lähes olemattomaksi.. hän kysyi mitä voi tehdä.. sanoin, että soittaa lääkärille ja kysyy voisko niistä syöpälääkkeistä päästä jo eroon.  Lääkärit sanoivat, sori väärä diagnoosi, sinulla ei ole syöpää.                                                                                                                 Entinen työntekijä                                                                                                                                                             *

Käsikipu. Sain komennon, käsi pitää leikata. Menin kuitenkin istumaan tuoliin, jossa vyöhyketerapiaa luvattiin messuilla pieni näyte. Ja kas, sain nukuttua, olin valvonut puolivuotta! Tiina käpisteli n. 20 minuuttia. Nyt olen käynyt jo useamman kerran ja aina auttaa. Toisen hoidon jälkeen turposi käsi oikein kunnolla ja pelästyin. Tiina rauhoitteli ettei mitään hätää ollut, vähän otti käsi nokkiinsa, mutta rauhoittuu kyllä. Ja niinhän se rauhoittui.                                                                                                                  Nimismies                                                                                                                                                                            *

Keho epätasapainossa. Kova kyynerpää kipu, joka oli teipattu kinesioteipillä. Kyynerpäästä en löytänyt kipua vaan lavoista. Hoidin lavat auki, jotka olivat tukossa vasemmalta puolelta. Kipu oli poissa.               Sairaanhoita, nainen.                                                                                                                                                        *

Vatsakivut. Hoidon jälkeen tehtiin ravintosuunnitelma. Muokattiin seuraavalla kerralla. Jälleen muokkausta. Bioresonanssilaitteella katsottiin missä vika. Kone kertoi, että paksussa suolessa majailee nauhamato. Loisentappo-kuuri tilattiin suoraan englannista ja täältä suomenmaasta löydettiin muut tarpeelliset.                                                                                                                                                                         Työntekijä                                                                                                                                                                            *

Vakava Masennus. Sairaseläkkeellä. Hoitojen yhteydessä lähdettiin vähentämään mielialalääkkeitä ja puskettiin kehoon, Omegaa & D-vitamiinia. Tällä hetkellä mies voi hyvin.                                                          Mies, sairaseläkkeellä                                                                                                                                                        *

Ruusu. Kivulias ruusu asettui jalkoihin, poltti ja kuumotti. Regulaattia ulkoisesti kipeisiin kohtiin sekä sisäisesti. kivut katosi, samoin ruusu.                                                                                                                           Mies, metalliala                                                                                                                                                                  *

Yskä. Keuhkot ja sitä rataa hoidettiin, samoin sisäiset ahdistukset. Regulaattia ja suolan kurlaamista, inkivääriteetä lisäksi. Maito, rahka ja vehnä jätettiin ruokavaliosta pois kokonaan. Keuhkoihin nousee tukahdutetut tunteet, pelko, jännitys.. Hoitamattomana johtaa astmaan.  Hoidettu, kunnossa hengitystiet. Kun kerralla hoitaa ne luontaisesti, harvoin niistä tarvitsee kärsiäkään. Satunnaiset kerrat saattaa vielä oireilla, jos tulee tilanne joka sen laukaisee uudelleen.                                                                 Nainen, hoitoalalla                                                                                                                                                           *

Migreeni, selkä- ja niskakivut. Toimistotyön varjopuolia. Hoidettiin kyseiset alueet monesta kohtaa. Työ ei tuntunut rakkaudesta lajiin, joka sekin edesauttoi kipujen ollessa aktiivisena läsnä. Nähtiin usein, saatiin kipuja pois.  Työstin aarrekartaa ja mietin mitä haluan tehdä isona 🙂  Löytyi ammatti, joka kiinnosti. Elämänmuutos johti uusiin seikkailuihin.                                                                                                Toimistotyöntekijä                                                                                                                                                             *

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×