Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Diabetes

Vyöhyketerapialla tasapainotetaan diabeetikon kehoa, luonnonmukaisesti. Joskus sokeriarvot tahtovat heitellä. Refleksologisella käsittelyllä keho saadaan  tasapainoon.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio on diabeetikolle suotuisa ruokavalio, sillä haima nostaa päätään hiilihydraateille ja rasvattomille tuotteille, jolloin jää loukkuun hiilarien ja lääkkeiden kanssa. Suosia kannattaa mm. Voita, luomu pellavasiemenöljyä, seesamöljyä, D-vitamiinia, omega3:sta sekä mahdollisimman puhtaita raaka-aineita, joista on ravinnontuojiksi ja antajiksi kehoon. Kun keho saa tarvitsemiaan ravintoaineita, alkaa tasapainoinen keho voida hyvin.

Aikuistyypin Diabetes                                                                                     Janon tunne, näkö saattaa sumentua kun kroppa käyttää koko kapasiteettiä avukseen, väsymys, suolisto-ongelmia, nälkä, kiukkuja, ahdistusta.  Aikuistyypin diabetes on hoidettavissa, luonnonmukaisesti ja saat terveen paperit.

Kun me synnytään, toisilla on koko arsenaali käytössä, solut ovat mineraaleja, sisäelimet puhtaat ja vahvat. Joidenkin tilanne on jo syntymästään asti pelkkää sairautta ja alamäkeä. Sairaalassa vietettyjä aikoja, kipujen, kuumeiden, syövän, hengitysvaikeuksia, jatkuvien hajonneiden luiden vuoksi.. Kun me synnytään, me laetaan kukutamaan kehoamme, jos kulututetaan liikaa, tulee ongelmia. Erilaiset oireet ja sairaudet alkavat pesiytyä ja vallata kehoamme. Stressi, kiire,j atkuvien makeiden, lisä- ja makeutusaineiden käyttö. Unettomuus ei ihmistä sairastuta,vaan stressaaminen nukkumattomuudesta. Paikallaan kölliminenkin kuitenkin on lepoa, ei syytä stressiin eikä synteettisiin pillereihin, jotka vain kuluttavat ja pakottavat kehon uneen, tekevät hallaa nekin elimistöllemme.

Solut kun allergisoituvat ja sairastuvat liialliselle sokeri ja negatiivisfiilis hyökkäykselle – insuliinitankit kohoavat haimassa ja ongelma on valmis, sillä haima huutaa kuolemaa kun se joutuu paiskimaan hullun lailla töitä, jos tätä jatkuu ja jatkuu, haima sairastuu, diagnoosi voi olla haimatulehdus.  Väärä ruokavalio – lisämunuaiset ovat kehossamme kuin kattila, kiehuu liikaa tulee yli. Kehomme ei siedä rypsiöljyä, joten kun ollaan jatkuvasti väärien ruokalajien äärellä, otsassa lukee Error jo kauan ennen kuin itse oireet ilmenevät. Hedelmät & Vihannekset – ajavat vääränlaiset ruoka-aineet kehostamme ulos, jotta haima saisi toimia tasapainossa. Lisämunuaisten duuni voi olla liian heikkoa, ei tule riittävästi adrenaliinia tai tuleekin liikaa. Matala Glukoositaso – pidät glukoositasot tasapainossa kun syöt parin tunnin välein jotakin kevyttä. Yhtäkkiset isot ruoka-annokset rypsiöljyssä (myrkkyä keholle), vähäisessä jos ollenkaan hedelmiä ja vihanneksia ruokavalio – aiheuttaa hässääkkää kehossamme.

Sokerin ja rasvan yhdistelmä – katstrofi kehollemme. Sipsit ja limut.. hampit.. Olet kuluttanut tankkisi tyhjiksi ja täyttänyt ne jätteillä, ei ole kovin heppoinen olokaan. Ärtynyt, väsynyt, sokerihuuruiset aivot eivät kykene vastaanottamaan tietoa vaan konehuone on jumissa, ei jaksa mennä kouluun, töihin, harrastuksiin, mikään ei huvita. Nälkä kyllä olisi kun hiivat ja loiset huutelee lisää sokeria kaikkia ihania kakkuja, donitseja, karkkeja.. kehollemme jätettä, joka lyhentää elinikää ja sairastuttaa. Mietin miten sisäelimiä ja solujasi ruokit, sen näköinen ja vointinen olet. Raskaat ateriat ja liian pitkät ruokailuvälit saattavat laukaista sokeritaudin ja saat diagnoosin – aikuistyypin diabetes. Toimintahäiriö kehossa ja otsassa lukee Error. Nyt alkaa toimintahäiriön kohtaaminen eli auttaminen. Jokainen tietää kuinka helppoa on heittää pillerit huuleen ja olla välittämättä sairauksistaan. Ajan saatossa, pitkässä juoksussa kehoa rasitetaan ihan koko ajan synteettisillä valmisteilla. Kehomme pyytää toimtahäiriöön tasapainoa sen omia toimintoja auttamalla.

Kun teemme ruokaa ja kattila kiehuu – pidetäänkö edelleen levy päällä ja heitetään kylmää vettä ja kansi päälle. Ei, vaan levyä pienennetään, sekoitellaan ruokaamme ja katsellaan ja odotellaan kaikessa rauhassa kun ruoka valmistuu. Näin me toimimme myöskin kehollemme, kokonaisvaltaisesti auttaen ja annamme kehomme hoitaa omaa osamistaan. Vieraat aineet ovat aina outoja joita vastaan taisttellaan. Kun synteettiset valtaa kehomme, virukset, loiset, bakteerit, hiljainen tulehdus, oma toimintamme surkastuu ja ihminen on sairas lopun ikäänsä ja pahimmassa tapauksessa sairastuu vielä lisää kun synteettiset rasittavat kehoamme.

Jos hedelmän sokeri olisi myrkyllistä, kaikki hedelmiä syöneet sairastuisivat, Suomalaiset olisivat ainoat terveet maanpäällä. Näin ei kuitenkaan ole vaan, mitä vähemmän syödään hedelmiä sen sairaampia ihmiset ovat. Hedelmät ennaltaehkäisevät sairauksia ja parantavat sairauksista.

Aikuistyypin diabetes, lisämunuaisia pitää hoitaa – oireita ovat mm. väsymys, mutta uni ei tule. Aamulla hyvin nukutun yön jälkeen olet väsynyt. Janottaa koko ajan – ainoat juomat joista saat janoasi sammumaan ovat mm. kookosvesi, tuorepuristettu omenamehu, sellerimehu. Tarvitset jatkuvasti piristeitä, pysyäksesi hereillä.

Stressi on ajettavissa ulos kehostasi esim. Vyöhyketerapialla. Liiallinen stressi, liian pitkään kestäneenä, aiheuttaa lisämunuaisen uupumisen, joka synteettisillä ja väärillä ruokavaliolla johtaa sairastumiseen. Kannattaa välttää piristeitä, lääkkeitä, liiallista kahvin juontia..

Nauti elämästäsi, hymyile ja ole mahdollisimman positiivinen – sillä on suotuisa vaikutus lisämunuaisille ja koko keholle, sillä hyvänolon hormonit hyrräävät kokonaisvaltaisesti kehossa. Tästä tuleekin sanonta – sain ainakin 10 vuotta lisää elinikää. Vastaavasti stressi, pelko, ahdistunut olotila, negatiiviset tunteet, kateus, häpeä, viha.. kuluttavat kehoamme ja rasittavat & kuluttavat lisämunuaisia sekä kokonaisvaltaisesti koko kehonjärjestelmäämme.

Hoidetaanpa itsemme kuntoon.

1. Lisämunuaiset haluavat että syödään säännöllisesti.

2. Hedelmät & vihannekset suojaavat ja vahvistavat lisämunuaisia, lievittää tulehdusta, edistää toipumista

– Punaiset puussa olevat kotimaiset omenat joita ei ole myrkytetty, parsakaali, mustikat, banaani, vadelmat, idut, valkosipuli-tomaattikeitto tuoreista raaka-aineista (monitoimikoneeseen, kun seos on valmis, kaada kattilaan, anna pulpahtaa pari kertaa, keitto on valmista nautittavaksi. Tuotteita maun mukaan. Maustaa voi tuoreella inkiväärillä, kurkumalla, yrteillä, hunajalla.) karhunvatukat.

Suosi lisäksi: Havaijin spirulinaa – vahvistaa lisämunuaisia. Lakritsijuuri – säätelee kortisolitasoja. Ester C-vitamiini – sydämen toiminnalle tärkeä, lievittää tulehdusta. Vyöhyketerapia sekä Kiinanginseng rauhoittaa pelon, stressin, ahdistuksen rasittamaa kehoa tasapainoon, jottei lisämunuaiset enään rasittuisi enempää. Mg Solgarin/Terranova – rauhoittaa yliaktiivista elimistöä. Ohranorasmehujauhe – lisää mahahappoja. Ruusujuuri – parantaa l.munuaisten toimintoa.

Sitruunalissaa & Korianteria salaattiin/vesikannuun voi syödä sellaisenaan – puhdistaa elohopeaa kehostamme jota saadaan mm. rokotteista, kaloista. Ravitsee konehuonetta ja saattaa tuntea lampun syttymisellä, valot päälle – tuntemuksella kun aivosumu väistyy tieltä.

Eläinrasvat minimiin. Useita kevyitä aterioita päivän aikana, proteiinit kasviksista, hedelmiä. Annukka Aarnion solumineraaleilla autetaan solutasolta asti.

Lääkkeet – pilleri ei tee kehoamme onnelliseksi eikä se tule koskaan saamaan niistä niitä kaikkia hormoneja päivän mittaan, joita pitäisi saada toimiakseen optimaalisesti. Lääkkeiden ei pidä pyöriä vuositolkulla turruttamassa oireitamme,sillä se on yksipuolista hoitoa, (lukuisilla sivuoireilla) josta ei ole riittävää hyötyä jota kehomme tarvitsee. Kehomme on viisas ja monimutkainen kokonaisuus, jossa yksi syy-yhteys vaikuttaa seuraavaan ja sitä seuraavaan.. Synteettinen on tekohengitystä, mutta kehomme tarvitsee hoitamiseen Luonnonmukaisia tuotteita.

Haima tulehdukseen Annukka Aarnion solumineraalit (Ferrum Phosporicum 3, Kalium phosporicum 5, Silicea 11) solumme tarvitsevat. Tyhjät solut aiheuttavat tulehduksia, kipuja, särkyjä, kolotuksia.. erinäisiä oireita, sairautta, kuolemaa. Hoida ja huolehdi soluistasi – Rakkaudella, solumineraaleilla.

 

 

 

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×