Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Urheilu & Ravinto

Koko kehon vyöhyketerapialla maadoitetaan kaaos, auttaen kehoa tasapainoiseen tilaan. Hapen saanti paranee, urheilijalle parempaa sekä pitkäkestoisempaa suorituskykyä.

Traumat, ahdistukset, pelot tms. jäävät kehoon kehityksen esteiksi.  Jotta urheilija voisi keskittyä omiin suorituksiinsa – Vyöhyketerapialla hoidetaan henkinen puoli tasapainoon sekä kivut ja säryt. Käsittelyssä käytän triggerpisteitä, jotka avaavat jumittuneita lukkoja kehosta, jotka estävät energioita virtaamasta. Hoitamattomana kehoon saattaa tulla kipuja, vanhat iskut, pelot, jännitykset, häviöt saattavat nousta esteeksi suorituksissa. Kun saamme iskun tms. mitä nopeammin saadaan hoitosuunnitelma alkuun, sen nopeammin on mahdollista parantua sekä selvitä pienemmin vaurioin.

Säännöllisellä käynnillä saadaan hyviä tuloksia mm:

 • Suorituskyky paranee
 • Henkinen puoli kevenee, taakat lähtevät harteilta –  jonka jälkeen urheilijan on  mahdollista saavuttaa optimaalinen tulos
 • Kivuliaat kohdat saadaan paranemaan ja toipumaan nopeammin rasituksesta
 • Vyöhyketerapialla käsitellään oire kuin oire, luonnonmukaisesti. Kehoamme kunnioittaen, jonka tuloksena syntyy  henkisesti vahva  ja tasapainoinen ihminen, silloin on mahdollista saada aikaan tavoitteellisia tuloksia.

Jokainen isku/taklaus on sressitila keholle, joka jää kehomuistiin, muuttuu peloksi ja arkuudeksi, saattaa johtaa helposti unettomuutten, stressiin, huonoon suoritukseen, harrastuksen/ kilpailutilanteen lopettamisen. 

Kauden ollessa vasta alussa, kipu tai jomotus iskee harjoituksissa/peleissä, mitä nopeammin hoidattaa itsensä, sen nopeammin on taas pelikunnossa. Hoitamaton kohta, alkaa helposti oireilla myöhemmin esim. kipuna, särkynä, tulehduksena sekä saattaa vaikuttaa jopa työkykyä heikentävästi.

 

Ruokavaliosta hieman:

Ruokavalion tulee olla puhdasta ja monipuolista mm. Voi, pähkinät (ei maapähkinä), mantelit, kasvikset, kana, kala (ei kasvatettu lohi), täysjyvätuotteet, puhdistamatonta merisuolaa..

Ei tule kuulua: Rasvattomat, kevyttuotteet, einekset, mikroruuat..

Regulat on osoittautunut, monipuoliseksi entsyymiksijuomaksi, joka imeytyy helposti elimistöön ja auttaa urheilijaa monin eri tavoin, mm. suorituksessa sekä elimistön terveenä pysymisessä. Reissuissa kannattaa kuljettaa mukana, Aina! Tällöin vatsataudit yms. eivät kaada petiin eikä rasitukset vie voimia.

Pysyä Terveenä – lähtee Ruokavaliosta & Tasapainoisesta tunteesta.                                                                   Terveellisessä RuokaValiossa tulee olla tasapainossa:

 • Rasvat
 • Proteiinit
 • Hiilihydraatit
 • Vitamiinit
 • Kivennäisaineet
 • Entsyymit
 • Antioksidantit

Jodi – Kilpirauhashormonien normaaliin toimintaan.

Sinkki – Limakalvojen normaaliin toimintaan.

C- ja E-vitamiinit, kupari, sinkki, seleeni – suojaa soluja hapettumisstressiltä.

A- ja B2- vitamiinit, sinkki, omega – edistävät näön pysymistä hyvänä.

B-vitamiinit, C-vitamiini, biotiini sekä magnesium – edistävät energia-aineenvaihduntaa.

Seleeni, sinkki, kupari, A, B, C, D vitamiinit – immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle.

 

Homeopatialla on vakiintunut käyttäjäkuntansa. Maailmassa toiseksi eniten käytetty hoitomuoto, koululääketieteen jälkeen. Euroopassa homeopaatit ovat jo arkipäivää, sillä ihmiset ovat valveutuneita ja he haluavat parantua. Lääketiede ei ole saanut ihmisiä paranemaan, vaan diagnoosin saatuaan, ihmiset sairastavat yleensä koko eliniän ja saavat rinnalle lisää toisia lääkkeitä. Kunnes he itse hakeutuvat luontaiselle puolelle ja alkavat parantumaan tai voimaan ainakin paremmin.

Kun ihminen sairastuu, immuunijärjestelmä on pettänyt, samoten solut, aineenvaihdunta, energiat.. Suolisto pitää saada vahvaksi, samoten ne solut jotka eivät näytä enään tennispallolta. Ne solut näyttävät ns. sählypallolta! Reikiä – Pallossa??!!  Mikä auttaa? Samankaltaisuus parantaa samankaltaisuuden – lähdetään parantamaan – heikot kohdat vahvistetaan, jotta sinä voit elää ja voida onnellista ja terveellistä elämää.

Luonnollisesti – sinun terveytesi on maailman tärkein asia – Kyllä! Kiitos Ravintoaineille ja Ruokavaliolle.

Kun on Tasapainoinen mieli &  Terveyttä koko kehon mitalta – On helppo olla kisoissa mukana, harjoitukset sujuu, on mahdollista suunnitella saavutuksia, haastaa itsensä kovempiin suorituksiin, tavata ystäviä, ajaa autoa ja katsella maisemia, kävellä ja mennä piknikille, tehdä töitä ja harrastella, olla läheisten parissa virkistävänä seuralaisena..

LifePak & Omega = Laadukas Monivitamiini sekä Omega 3 yhdessä. Ravintoaineita koko keholle.

Minkälaisessa kehossa elät nyt, entä viiden vuoden päästä .. ? Lopputarina riippuu sinusta, sankarista.

Kun me synnymme, alamme kuluttamaan energiaamme. Syömämme ruoka ei välttämättä palvele meidän kehoa. Tunteiden kirjo rasittaa niin henkisesti kuin ruumillisestikin. Sisäelimet alkavat heiketä. Energia alkaa salpautua, samoten verenkierto. Kehoon tulee sairaudet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×