Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Ravintoneuvontaa

Onko sinulla suolisto-ongelmia, väsymystä, masennusta, alakuloisuutta, turvotusta?                                 PMS-oireita, vaihdevuosivaivoja, kilpirauhasen vajaatoiminta, diabetes, ärtyneen suolen oireyhtymä?    Oletko epätoivoinen ravinto-viidakossa?                                                                                                                     Haluaisitko olla hyvinvoiva, pirteä ja energinen?                                                                                                     Kiinnostaako elämänmuutos sinua?

Ravintovalmennus perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteiden mukaan ja saat apua terveyden palauttamiseen sekä ylläpitämiseen. Olen käynyt Paula Heinosen TT-tukipilarit kurssit, jotta saan autettua mahdollisimman monipuolisesti.

Olen itsekin käynyt erinäisiä kokemuksia matkani varrella läpi. Olemme yksilöitä ja reagoimme erilailla lääkeaineille, ravintoaineille, ilmastolle, tunteille .. Mitä vanhemmaksi tulemme sen vähemmän suonissamme virtaa vahvaa energiaa. On jo lapsia, joiden energioissa on paljon parannettavaa.

Tee muutos jo tänään – vain sinä voit tehdä päätöksen, mitä haluat ja miltä haluat näyttää. Aloita D-vitamiinin riittävällä saannilla 100 mikrogrammaa päivässä sekä Omegaa EPA & DHA 2000-4000 milligramma päivässä.

Kun kehomme oireilee – se viestii, että nyt täällä tarvitaan apuja! Vatsakipuun pitää vastata vyöhyketerapian lisäksi, runsaalla puhtaan veden juonnilla sekä riittävällä määrää kuitua. Probiootit ja piihappogeeli käyttöön myös.

Varpaan välit tai varpaat voivat mennä rikki. Ei hätää, signaali sekin. Suolisto ja nielu kuntoon – varpaat paranevat, eikä tarvitse varvasta leikata, eikä nilkkaa eikä koko säärtä.

Mitä nopeammin me hoidamme itsemme terveeksi, sen vähemmän kehossamme tapahtuu vaurioita.

 

Tervetuloa Misaelleen – Rakkaudesta parempaan terveyteen, koska olet sen arvoinen!

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×