Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Traumahoidot

Traumaattiset tapahtuvat vaativat hoitoa, kenenkään ei tarvitse kantaa surutyötään vuosi tolkulla, kun  hoidetaan hellästi & monipuolisesti vyöhyketerapialla. Refleksologinen Vyöhyketerapia on Rauhoittavaa & Turvallista & Tehokasta, kun haluamme kääntää Traumaattiset asiat ja saada elämäämme uutta otetta. Kehomme on tunteva ja altis tunteillemme. Kun energia ei virtaa, ihminen sairastuu sekä hoitamattomana surut, murheet, ahdistukset sekä pelot jäävät muistoksi solutasolle asti, josta ne siirtyvät lapsiin, lapsenlapsiin..

Tapahtuipa elämässämme mitä tahansa, ero, onnettomuus, läheisen kuolema, sairastuminen, lopputili, taloudellinen katastrofi, perheväkivalta, sijoittu, eronneiden vanhempien lapsi jne… Traumahoidolla on valtava merkitys, silloin kun tunnelukot ja surulliset kokemukset suistavat elämän raiteiltaan, häiriötilaan. Vyöhyketerapia auttaa päästämään murheista irti. Pitkään jatkunut suru, pelko tms. vahingoittaa mm. keuhkoja, hoitamattomuudesta seuraa hengitysvaikeudet, heikko immuunipuolustus, polvikivut, nilkkavaivat, käsivarren kivut jne. Diagnoosi voi olla astma.

Kun kehomme ei ole tasapainossa: keskittymisongelmat vaivaavat,  samoin oppimisongelmat, ahdistus, masennus, polvikivut, päänsäryt, verenpaine nousee, raivokohtaukset piinaavat itseään sekä muita jne..

Ilman hoitoa:

  • Jämähtää helposti paikoilleen
  • Ikään kuin putoaisi monttuun josta ei pääse ylös, kiertäen samaa kehää joka syvenee ja syvenee
  • Ei anna anteeksi
  • Ei päästä lähelle
  • On epävarma
  • Erakoituu, pelkää
  • Itkee ja suree
  • Ei luota

Sijoitettuna lapsena, tiedän mitä on etsiä oma paikka tässä elämässä. Uskoa ja luottaa, voidakseen rakentaa tasapainoista elämää. Ollakseen vahva on täytynyt uskaltaa luottaa itseensä. Kunpa olisin kohdannut Refleksologisen Vyöhyketerapian jo aiemmin, olisi polkuni ollut tasaisempi – mutta, kuten vanha sananlasku sanoo, Parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Tervetuloa Vyöhyketerapiaan – Rakkaudesta Parempaan Terveyteen – koska olemme sen arvoisia!

 

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×