Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Työntekijöille Työhyvinvointia

Monasti työpaikoilla on huono ilman laatu, huonot työasennot, raskasta, painavaa, samaa liikettä päivittäin, ergonomisesti väärä työasento, työyhteisössä mättää jne.

Tyytyväisyys työhön ja sen sisältämiin asioihin, on aivan valtava vaikutus miten jaksaa työssään. Meillähän on näyttöä siitä, miten yleensä samat tekijät ovat sairaslomalla, kun taas on niitä keillä ei ole ollut tarvetta edes sairaslomalle. Sairasloman  ja kivun takana, on aina muutakin kuin vain kipeä jokin kohta. Ikävä kyllä, tuo kipeä kohta hoidetaan Lääketieteen silmin buranalla tms. ja itse oire jää hoitamatta. Nimittäin se, mistä oire johtuu! Eikä aikaakaan kun sama hemmo on taasen sairaslomalla, hänen heikkoutensa on ja pysyy, niin kauan kunnes hän käsittelee itse tilanteensa tai hakeutuu luontaishoitajalle joka hoitaa ihmisen kokonaisvaltaisesti.

Esim. Olkapää kipu, siihen saa pillerin, kipu on ja oireilee, edessä on leikkaus. Olkapäätä hoidetaan ja näytetään venytykset, liikkeet jne. Tulee jäätynyt olkapää. Jos fysioterapeutit tietäisivät oireen syyn, he pystyisivät auttamman oikein jo heti alkuun tilanteessa ja jos Paula Heinosen kouluttamia ravintoasiantuntijoita olisi näiden ihmisten ympärillä, alettaisiin saada terve yhteiskunta.

Jokaisella päivällä, jokaisella suupalalla, jokaisella positiivisella ajatuksella on merkityksensä.

Kiristynyt ja työtahtikin kasaantuu nykyiseltään yhden ihmisen harteille, useamman sijasta, rasittaa hyvinvointia.

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa Niska-, ja hartiaseudut, jäätyneen olkapään, selkäkivut, väsymykset, unettomuudet, masennukset,  silmävaivat, poskionteoltulehdukset, yskät, flunssat jne…

Luontaisella puolella saadaan valtavasti säästöä aikaan, kun sairasloman ja työkyvttömyyden sijaan, ollaan työkunnossa!

Terveys on tärkein asia – luonnonmukaisesti hoidettuna. En keskity vain yhteen oireeseen, vaan keskitän oireiden lähteille, joita yleensä on 4-6 syyllistä. Näin ollen, ihmisen on mahdollista parantua ja alkaa voimaan hyvin.

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×