Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Vaihdevuodet

Refleksologisella vyöhyketerapialla ollaan saatu hyviä tuloksia vaihdevuosi vaivoihin sekä homeopaateilla että lisäravinteilla.  Vaihtoehtoisia terapioita käyttävistä naisista n. 90-100% pitivät luonnonmukaisia hoitoja tehokkaina. Saksassa koululääketiede ja vaihtoehtoinen lääketiede toimivat sulassa sovussa.

Vaihdevuodet – Hormonikorvaushoidot ovat synteettisiä, tekevät ja toimivat väkisin meidän kehossa. Vuonna 2002, tehtiin laaja tutkimus jossa 160 000 naista tutkittiin kymmenen vuoden ajan. Hormonikorvaushoito oli merkittävästi lisännyt rintasyöpää, sydänkohtauksia sekä aivohalvausten riskiä. Omassa työssäni olen huomioinut, miten naiset jotka käyttävät luontaisia hoitoja ja tuotteita eivät ole sairastuneet, mutta jos sisko/ystävä/sukulainen tms.. on käyttänyt korvaush. on sairastunut rintasyöpään tai saanut aivokalvontulehduksen. Kehomme ei tunne synteettisiä eikä saa niistä tarvittavia apuja, monesti synteettiset ruokkivat oiretta ja rasittavat kehoamme niin, että sairastutaankin vakavasti.

Lähdetäänpä hoitamaan: Vyöhyketerapia tuo hyvää oloa ja tasapainoa – kokonaisvaltainen hoitomuoto koko keholle. Immuunijärjestelmälle annetaan ravinteita mm. mustikat, avokadot, pinaatit, kurkkua, omenat, punaiset viinirypäleet, nokkosen lehdet, sinkkiä, Epa & Dha ( kasviperäinen, Terranova), Havaijin spirulina, ohranorasmehujauhe, B- vitamiinit (olutjauhe), D- vitamiinit (bioteekin tipat), E-vitamiinit (neolife).. tarvitsemme runsaasti antioksidantteja – elixiiriä epätasapainoiseen kehonjärjestelmällemme.

 

Tervetuloa luonnonmukaiseen hoitoon, terveyttä ja hyvää oloa!

 

 

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×