Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Koko Kehon Vyöhyketerapiaa

Refleksologinen Vyöhyketerapia on tehokasta ja monipuolista, jossa hoidetaan kokonaisvaltaisesti, eikä keskittyen vain yhteen oireeseen. Tunteet ja keho tekevät yhteistyötä yötä päivää, silloinkin kun nukumme. Vyöhyketerapia on kipukohtien parantamista sekä tukoksien availua. Avoin ovi – Hyvään terveyteen, irtiottoa sairaudesta, surusta, kivusta tms.. Tunnelukot pitävät meitä pihdeissään, on kuin rekeä perässä vetäisi – olisiko fiksua päästää irti – käsijarru päällä on raskasta edetä elämässä eteenpäin, kun kevyemminkin ja ilman rajoitteita voimme kulkea. Itsensä täyttäminen omalla Elämällään – on rakkautta ja hyväksyntää omaan itseensä, kokonaisvaltaista eheyttämistä – uuden luomista parhaimmillaan. Me emme voi menestyä, jos olemme tunnelukkojemme vankina. Jotta me löydämme sen polun joka meitä palvelee, jotta tiedämme mitä me haluamme ja kehitymme niiden tiimoilta – meidän pitää päästää tukehtuneet energiavarannot kehostamme, saaden tilalle uutta puhtia ja energiaa.

Hoidossa perehdytään hoitamaan tunne-elämän lukkoja, menneisyyttä jotka vaivaavat vielä nykyisinkin, stressitiloja sekä fyysisiä vaivoja, joita työelämä tuo tullessaan nostelun ja huonojen asentojen kautta.

Menneisyydestä jääneet hoitamattomat traumat, kiputilat ovat ns. haavoina kehossamme. Kokonaisvaltaisella hoitomuodolla saavutamme eheän minän, sillä ihanan itsensä löytäminen on vahvistava kokemus. Tasapaino mieleen ja kehoon, hyvä olo niin sisällä kuin ulkonakin.

Vyöhyketerapialla mm. vahvistetaan immunitettiä ja rentoutetaan jännittynyttä kehoa. Ihanaan hoitoon voi tulla, vaikkei oireita olisikaan, sillä jokainen hoito vahvistaa ja tasapainottaa mieltä. Helpottaa opiskelussa sillä muistikin paranee, kun buustataan verenkierto liikkeelle, rentoutetaan häiriintynyttä kehoa, kiireellinen aikataulu tuo mukavasti rentoutta arjen keskelle.

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa mm.

 • Hormonaaliset ongelmat
 • Unettomuus
 • Virtsankarkailu
 • ärtyvän suolen oireyntymä
 • fibromyalgia
 • poski- ja korvatulehdukset
 • jäätynyt olkapää
 • ummetus
 • niska-, hartiavaivat, selkäkivut
 • välilevyn pullistuma
 • tenniskyynerpää, rannekanavat tukossa
 • päänsäky, migreeni
 • yskä, influenssa
 • eturauhasvaivat
 • heikko näkö
 • jne..

Koko kehon vyöhyketerapialla on hoidettu ihmisiä ja eläimiä pitkällä aikavälillä, ei puhuta mistään uudesta villityksestä vaan hyväksi havaitusta hoitomuodosta.  Tietoa löytyy mm. Kiinasta, Intiasta sekä Egyptistä. Kehomme sisältää valtavan määrän vyöhykkeitä ja heijastepisteitä, joita stimuloimalla luonnollinen paranemisprosessi voi alkaa toimia, saatuaan signaalin, pisteitä painelemalla.

Ihmiskeho on viisaudessaan hieno järjestelmä, sillä meillä on kyky parantaa itsemme. Joskus vain järjestelmämme uupuu mm. lääkkeiden, väsymyksen, negatiivisten ajatusten alle.                                      Olemme kokonaisuus ja kokonaisuudessa, kaikki vaikuttavat kaikkeen, elimiä myöten ja vain harva ymmärtää sen – me ymmärrämme 🙂

Kun me murehdimme – rasitamme maksaa – silmät alkavat oireilla – saamme silmälasit

Päänsärkyä/ tinnitus – syyllinen voi olla ummetus – joka johtaa hoitamattomana ärtyneeseen  suoleen

Selkäkipu -saattaa johtua sydäninfarktista/munuaisvaivasta/ huolista

 • Kun olin olkapääleikkauksessa nirhauteen jänteen vuoksi, en olisi uskonut vielä 10 vuotta sitten, että korviin, olkapään vyöhykkeelle tulee haava. Niin vain tuli! Siellä se oli, kutisi ja valutti jotain mahlaakin ulos. Korva parani siinä kohtaa, kun olkapää alkoi olla suhteellisen hyvä.

Kivut tulevat usein esiin,  jostain ihan muualta, kuin itse aiheuttajasta!

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltaista hoitamista – käsittelen jalkoja sekä korvia. Tilanteen mukaan hoidan myös selkäpuolen, kädet, pään, reidet. Vyöhykkeitä pitkin hoitaminen, vie viestin sinne missä apuja tarvitaan. Monet hoitavat vain ulko-ovella, kun vyöhyketerapeutti on mennyt sisälle sinne perimmäiseenkin nurkkaan. Sillä tieto etenee kuin puhelinlanka – kun soitat ja luuri aukeaa toisesta päästä – viesti on mennyt perille ja apu lähtee liikkeelle. Silloin ollaan ottamassa merkittävä askel, lääkkeettömään  ja kirurgittomaan vaihtoehtoon, jossa paranemiselle annetaan mahdollisuus, luonnonmukaisesti. Ennaltaehkäisevä hoitomuoto saattaa olla pelastuksesi.

Hoidetaan terveyttä ennemmin kuin sairautta.

 

Tervetuloa! Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×