Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Minä

 

 

Lapsuus lähtee raiteiltaan

Olin kolmen vuoden, kun äitini hukkui. Isä istui linnassa. Minä olin lastenkodissa puolivuotta, kun sain kasvattivanhemmat Turun suunnalta, Oulun tyttöä vietiin Etelään.

Opettelin antamaan anteeksi ja ymmärtämään elämän moninaisia kulminoituja kulmakiviä yläasteella ollessani. Etsin omaa paikkaani. Jos olisin tiennyt ja saanut apuja vyöhyketerapiasta tms. jo pentuna, olisin päässyt niin paljon vähemmällä. Kun olen itse pohtinut, miettinyt, rakentanut itseäni pala palalta. Omien kokemusteni kautta, olen valmis auttamaan myös sinua. Ilman elämääni ja kokemuksia, tuskin olisin tässä. Siloitan tietäsi, jotta sinun ei tarvitse kompuroida ihan jokaista kiveä ja kantoa, kuten minä olen tehnyt.

 

Aikuisuuden tiellä on haasteita ja onnistumisia

Halusin nuorena huumepoliisiksi, pituus ei riittänyt. Ammatinvalintapsykologi ehdotti kokin alaa – ihokarvat nousivat pystyyn, muistot lastenkodista ja suhteesta ruokaan tekivät inhon koko kokkaamiselle. Tänään tässä ja nyt, Refleksologina – olen iloinen ammatistani.

Valitsin luontaisen jo lapsena

Intohimo luonnonmukaisuuteen & luontoon on hiipinyt minuun jo lapsena, luonnon kauneus ja monipuolisuus. Ajattelin jo lapsena, että kuumeella on jokin merkitys. Suurin sysäys ajatukseeni kasvoi kun vatsaa poltti ja teki mieli parkua kurkku suorana. Lääkäri ei löytänyt mitään minusta, terve tyttö tuli kotiin. Mietin, mistä kipu tuli, mikä sen aiheutti, koska jostainhan se tuli ja joku sen aiheutti. Mietin että ihmisillä ja eläimillä on vaivoja, joita ei voi nähdä, mutta ne tuntee. Mitä me ajatellaan, miltä meistä tuntuu ne tulee ulos jonkin kaltaisina oireita. Mielenkiintoista!

Ilman omia kipuja, selkäleikkausta sekä työtapaturmaa, jotka antoivat sysäyksen lähteä opiskelemaan Vyöhyketerapeutiksi – aloin ymmärtää asioita ihan eri perspektiivistä. Olen onnellinen ammatistani! Voin auttaa vaikka keskellä erämaata, kun työkenttä kulkee aina mukanani,  ihmisten/eläinten vyöhykkeet ja minun kädet. Pisteitä ja vyöhykkeitä painelemalla/hoitamalla/hieromalla autetaan syy-yhteyksiä, aivan mielettömän hienoa! Olen elänyt ilman sairaslomaa ja särkylääkkeitä – sen jälkeen kun olen oppinut koko kehon kokonaisvaltaisen hoitamisen, jo kymmenen vuotta! Kehoa pitäisi aina auttaa, jos ja kun jotakin tapahtuu, olipa se sitten syntyminen, kaatuminen, taklaus, koulu/työpaikkakiusaaminen, stressi, murheita, ero, lopputili, läheisen kuolema..

Vaimona, kahden pojan äitinä sekä yhden airedalenterrierin emona, olen perheelleni halunnut valita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Homeopatian, solumineraalien, vyöhyketerapian, jäsenkorjauksen yms. luontaisten terveydenhoitojen parissa.

Koulutukset:

Refleksologi Medika Nova.

Paula Heinosen TT-Tukipilarit.

Antliz-Analyysi & Solumineraalit.

Erikoismaalari, Maanviljelysteknikko, Artesaani.

 

Omakohtaisia kokemuksia luonnonmukaisesta hoidosta.

Kiinalaisen lääketieteen asiantuntijan mukaan, selkäni on leikattu kohdasta, johon ei olisi saanut tehdä naarmuakaan. Tiedän, miksi venytellä ja liikkua sekä  syödä monipuolisesti. Terveyttäni pidän yllä vyöhyketerapialla, ihanilla marjasmoothieilla sekä monipuolisilla solumineraaleilla. Aamut alkavat venytyksillä, joogalla sekä koiralenkillä.  Harrastuksiini kuuluvat: Jousiammunta, curling, kahvakuula, Airedaleterrierin kanssa lenkkeilyt sekä nuorten urheilussa mukana.

Työtapaturma sormille – vuosi sairaslomaa ja palasin töihin. Erittäin hyväksi osoittautui A-jousi, jolla pikkuhiljaa sain voimaa käteen ja ruokavaliolla sain sormiin notkeutta sekä v.terapialla.

Noin vuosi ehti kulua töihin paluun jälkeen, kun oikeasta kädestä lähti kaikki voima. Pyysin lääkäriltä lähetettä käsikirurgille, en saanut. Kun olin ollut puolivuotta sairaslomalla, varasin itse ajan käsikirurgille, joka kättäni oli korjannutkin. Hän sanoi, että vaikka olisin kolme vuotta sairaslomalla, käsi ei tulisi kuntoon.  Jumissa oleva jänne pitää avata, hän tekisi viillon käteeni jotta käsi vapautuu toimintakuntoiseksi. En suostunut viiltoon, vaan sairaalan ulkopuolella soitin kiinalaisen lääketieteen asiantuntijalle.  Se oli maanantai päivä ja sain torstaille ajan. Torstaina olin akupunktiossa, pe-su tehtiin vyöhyketerapiaa. Maanantaina olin töissä. Niin mahtavaa on luontainen terveydenhoito! Autetaan oikeasti.

 Terveyttä ja hyvää oloa – Luonnonmukaisesti

 

IMG-lkl-misaelle

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×