Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Minä

Olen Tiina Rajala – Refleksologi. Luontaisen terveydenhoidon puolesta puhuja. Etenkin tultuani äidiksi, olen kiinnostunut ruokavalion monipuolisuudesta & puhtaudesta, terveydellisyydestä sekä lisäravinteiden tärkeydestä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Lapseni sairastivat korvatulehduksia, halusin tietää, mistä ne tulevat ja miten ne voi hoitaa pois ilman ab-kuureja, jotka toivat vain lisää sairautta, kun lähes koko ajan oli jotain meneillään. Olin aloittanut Vyöhyketerapiakoulutuksen Tampereella, omalla taidolla ja opettajan ohjeilla, sain lapset kuntoon, isännän ruusun, omat vuosien saatossa olleet kivut ruotuun, ruoka-aineallergiat.

Olen auttanut ihmisiä voimaan paremmin, jo huikeat 11 vuotta. On vältytty turhilta leikkauksilta, lääkkeiden aiheuttamilta sivuoireilta, pitkiltä sairaslomilta, on parannuttu sairauksilta. Autan terveydestään kiinnostuneita voimaan paremmin, ymmärtämään mistä sairaudet alkavat sekä korjaamaan kehoon kertyneitä vaurioita, jotta voidaksemme elää parempaa elämää. Mistä sairaudet tulevat, mitkä ovat syylliset ja mitä kehomme solut tarvitsevat parantuakseen? Etsin vastauksia. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä, hoitolani toimiikin vauvasta vaariin.

 

Lapseni sairastui kolmannella luokalla kilpirauhasen vajaatoimintaan – n. 4kk:tta ja lapseni oli täysin tervehtynyt, hoidin luonnonmukaisesti. Omat kk-kivut, selkäleikkauksen, pms-oireet, kilpirauhasen vajaatoiminnan, työtapaturman, lievän sydäninfarktin, niskahalvaukset, olen hoitanut täysin luonnonmukaisesti.Voin vaan sanoa, mikä upea matka omaan itseensä.

Koirani olen pelastanut pariinkin otteeseen myrkyttäjän ansalta – hoitamalla luonnonmukaisesti, hän ei ole saanut ikäviä sivuoireita. Ruokavalio muutoksen tein, koiran alkaessa oireilemaan nappuloille, kieltäytyi lopulta syömästä. Ravintoanalyysissä kävi ilmi, että koiramme oli allerginen varastopunkeille. Ruokavalio muuttui koiramme ollessa 7-8 vuoden iässä (tässä iässä monet muuten oireilevat, eläintenkin suolisto kaipaa muutakin kuin nappuloita) annoin ruokaa jonka voi tuntea makuna ja tuoksuna – saimme iloisen ja innostuneen koiran – ruoka-ajan painaessa päälle, hän ilmoittaa selvästi, ruokaa kiitos! Silloin tietää, että on onnistunut. Koiruus kannatteli oikeaa takajalkaa, ei löytynyt syytä tikkuja, kiviä tms.. Tein hänelle vyöhyketerapiaa ja etsin syyllisen takajalan kannatteluun. Kohdun vyöhyke oli aktiivinen. Kun vein koiran e.lääkärille, hän ei uskonut kohtutulehdukseen, mutta ultrasi varoiksi. Kohtu oli ihan täynnä, kysymys oli enään tunneista, selviääkö hengissä. Koira jäi kohdunpoistoon ja hain mussukan kotiin hellään hoitoon seuraavana päivänä. Jos en olisi ymmärtänyt, olisi e.lääkäri antanut kipupiikin takajalkaan.

Matkani on ollut kirjava – olin pikkutyttö, asuimme  Oulussa, kun jouduin kokemaan äidin kuoleman vain kolmivuotiaana, lastenkodin ja sieltä saadut traumat mm. ruoka vietiin nenän edestä ja sanottiin ettei Tiinalla ole tänäänkään nälkä – sama nainen aina asialla. Niinpä minä opein, ettei minun ole nälkä, nielasin purkan kun kyseinen nainen vei sen muuten suustani, nieleskelin purkat vielä ala-asteellakin. Lopetin, kun ystäväni sanoi, että meijän äiti sanoo että purkan nieleminen on vaarallista, tukkii suoliston. Lastenkodissa n.30vuotias mies, kysyi töihin tullessaan, olinko syönyt ruokaa, jos en ollut, hän vei minut keittöön ja sain sieltä, valtavan isosta jääkaapista valita, mitä haluan. Siellä me keittiössä hihitimme ja juttelimme – hän oli enkelini. Puoli vuotta lastenkodissa, isäni istuessa linnassa, sain kasvattivanhemmat ja uuden kodin eteläsuomesta. Oulun tyttö tuotiin etelään. Kaikella on tässäkin tarkoitus, silläkin että ruoka lähti. Ruuan suhteen olen elänyt koko lapsuuteni, niin että se täyttää vatsan ja vain hyvä kelpaa. Kun ex-anoppi teki ruokaa, se oli niin hyvää, etten edes ollut tajunnut, miten hyvää ruokaa voikaan oikeasti olla. Siitä alkoi intohimo ruokia kohtaan. Palaneet perunat ja klönttikastikkeet alkoivat muuttua samettisen pehmeiksi, ihaniin makunautintoihin, keittiössä tuoksuikin mitä mahtavimmin. Kun suvussa on kokkeja, kaiketi se jotain puskee omaankin intohimoon. Mieheni kanssa olemme hurahtaneet ruokaan & viineihin, ystävän toimesta.

Nuorena haaveilin armeijasta, poliisikoulusta & susikoirasta työparina, sairaanhoitajan urasta, koiran- ja kissanpentujen hoitamisesta, mutta toisin kävi..

Olen LKL:n Luontaisterapeutti sekä kuulun vyöhyketerapeuttien eettiseen toimikuntaan. Tänään tässä ja nyt Refleksologina – olen iloinen ja ylpeä ammatistani, joka ei tuhoa maapalloa eikä aiheuta järkyttäviä sivuoireita, on luonnonmukaista terveydenhoitoa, jossa selvitetään oireiden syylliset, korjataan vaurioita, autetaan koko kehoa, hoidetaan kokonaisvaltaisesti. En keskity oireeseen vaan syyllisiin, me kun olemme kokonaisuus, on erittäin tärkeää & kiinnostavaa ymmärtää, koko keho kokonaisvaltaisesti, pinnan alla olevaa toimintaa ymmärtäen. Ajattelin jo lapsena, että kuumeella on jokin merkitys. Kotonani ei kuumetta väkisin ajettu alas pillereillä vaan juotiin marjamehuja. Harvoin kipeitä oltiinkin, kun oltiin, nukuttiin ja levättiin siihen asti kun kroppa vaati – toivuttiin ja taas mentiin uudella innolla.

Hoidetaan itseämme luonnonmukaisesti ja tyylikkäästi!

”Voin auttaa vaikka keskellä erämaata, kun työkenttä kulkee aina mukanani, ihmisten/eläinten vyöhykkeet ja minun kädet”.

Olen elänyt ilman sairaslomaa ja särkylääkkeitä – sen jälkeen kun olen oppinut koko kehon kokonaisvaltaisen hoitomuodon, jo 11 ihanaa ja mahtavaa vuotta! Ei pms-oireita, ei kk-kipuja, ei selkäkipuja, ei ongelmia kilpirauhasen vajaatoiminnan kanssa eikä sydänoireita. Voin haravoida, öljytä terassit, nostaa roskan maasta, kantaa multasäkkejä, nostaa koiran trimmauspöydälle, ilman että tulee selkään, puukon iskemiseltä tuntuvia kipuja tai että jalat lähtisivät alta. Selkää en enään antaisi leikata, kun nyt tiedän, että sen voi hoitaa vyöhyketerapialla. Selän leikkauksen jälkeen tuli sydänoireet toden teolla, mieletön kipu, suolisto ei enään toiminut ja minä, joka aina jaksoin nauraa ja olla peruspositiivinen, ei oikeastaan naurattanut, perus joo, mutta se hersyvä iloisuus hävisi. Selkään nousee tunteet, sydämen vyöhyke sekä suolisto – isoja asioita leikattavaksi. C-vitamiini ja vyöhyketerapia pelasti sydänoireilta, jotka auttavat edelleenki, tarpeen vaatiessa.

Vaimona, kahden pojan äitinä sekä yhden 13 vuotiaan airedalenterrierin emona, olen perheelleni halunnut valita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Homeopatian, solumineraalien, vyöhyketerapian, jäsenkorjauksen – luontaisten terveydenhoitojen parissa. Kun jätimme lääkkeet ja ab-kuurit, hoidettiin luonnonmukaisesti nuhat ja kuumeet – alkoi perheessämme terveys kukoistaa.

Omakohtaisia kokemuksia luonnonmukaisesta hoidosta

Kiinalaisen lääketieteen asiantuntijan mukaan, selkäni on leikattu kohdasta, johon ei olisi saanut tehdä naarmuakaan. Tiedän, miksi venytellä paljon ja liikkua sekä syödä monipuolisesti. Terveyttäni pidän yllä mm. vyöhyketerapialla, ihanilla marjasmoothieilla sekä monipuolisilla solumineraaleilla, D-ja C-vitamiineilla, pakurikäävällä, kookosöljyllä, viherjauheella.. Aamut alkavat venytyksillä, joogalla sekä koiralenkillä.  Harrastuksiini kuuluvat: Poikien harrastuksessa mukana oleminen, jousiammunta, curling, kahvakuula, Airedaleterrierin kanssa lenkkeilyt, kutominen, kirjoittaminen, opiskelu.

Kaikella on tarkoitus, sillä haukottelin metallitöissä ja mietin – tässäkö elämäni on, teenkö tätä samaa duunia eläkeikään asti.. – sitten alkoi tapahtua. Pyörivä porakone, hanskat käsissä, kädet pyörivässä koneessa mukana..huusin apua, mutta kukaan ei kuullut siellä metelin keskellä, repäisin käteni irti. Selvisin säikähdyksellä, sillä vain oikean käden, oikeasta sormesta meni vähän luuta rikki, muut jäivät ns. koppuraksi. Työtapaturma käsille – oikean käden sormet olivat mieluusti koukussa ja kylmät – sain vuoden sairaslomaa – puolen vuoden kohdalla etsin tekemistä. Löysin vyöhyketerapiakoulutuksen Tampereelta. Näin minusta tuli Refleksologinen vyöhyketerapeutti.

Noin vuosi ehti kulua töihin paluun jälkeen, kun oikeasta kädestä lähti kaikki voima. Pyysin lääkäriltä lähetettä käsikirurgille, en saanut kun ei pidetä kuulemma turhaa kiirettä… Olin ollut puolivuotta sairaslomalla. Lääkäri sanoi ettei vielä kiirehditä käsikirralle menon kanssa, joten varasin ajan itse. Sain kuulla, vaikka olisin kolme vuotta sairaslomalla, käsi ei tulisi kuntoon.  Jumissa oleva jänne pitää avata, hän tekisi kuulemma viillon. En suostunut viiltoon, vaan sairaalan parkkipaikalla soitin kiinalaisen lääketieteen asiantuntijalle.  Se oli maanantai päivä kun seisoin puhelin korvalla sairaalan parkkipaikalla ja sain torstaille ajan. Torstaina olin akupunktiossa, pe-su tehtiin vyöhyketerapiaa. Maanantaina olin töissä. Niin mahtavaa on luontainen terveydenhoito! Autetaan oikeasti – kokonaisvaltaisesti – konkreettisesti. Eikä sen koommin ole ollut muuta kuin välillä särkyjä, jotka nekin olen hoitanut vyöhyketerapialla sekä ruokavaliolla – joita ovat marjat & hedelmät sekä kookosöljy kahvin/teen joukossa.

Käsivarresta poistettiin luomi. Sanoin lääkärille, että epäilen – siinä on syöpä. Hän poisti luomen ja krouvasi hieman isommin.. Seuraavan aamuna – minä, joka olen illan & aamun virkku – keitän aamukahvit ja laitan aamupalan valmiiksi miehelleni klo 5.00.. en jaksanut herätä.. Tuntui kuin norsu olisi istuksinut päälläni, silmäluomet olivat liimautuneet kiinni, en edes jaksanut hievahtaa, puhua mitään, pyytää mieheltäni apuja, väsytti ihan järjettömästi. Pelästyin, mutta en jaksanut reagoida. Kun mieheni komensi minut ylös, vääntäydyin väkisin, väsytti ihan järjettömästi, olisin voinut nukkua koko loppupäivän. Nuokuin keittiön pöydän ääressä ja päivittelin miehelleni, mikä minua vaivaa??! Otin kolminkertaiset annokset flavonoideja..ravintoaineita.. selvisin työpäivästä. Luomi joka poistettiin, siitä meni miljoonan muurahaisen tuntu, toiseen käsivarteen, se alkoi saman päivän aikana. Sitä meni viikon verran. Sitten se laskeutui napaan ja nousi kaulalle asti triljoonien muurahaisten kuhina.. tuli uusi luomi. Sain soiton, luomi oli puhdas. Ihmettelin, sillä olin todella huonossa jamassa ja ne kaikki kuhinat, niilläkin oli jokin tarkoitus.. Nukuin töissä kun oli taukoa, nuokuin autonratissa, pidin auton viileenä, lauloin.. Sain pidettyä itseni joten kuten ratin takana tolkuissa, join ennen kotiin lähtöä runsaat ja vahvat smoothiet, antioksidantteja, flavonoideja.. marjoja, hedelmiä, viherjauhetta.. Jäin nukkumaan kotipihalle, en jaksanut kävellä sisälle, vasta kun lapset soittivat missä olin, raahauduin sisälle, tein ruokaa, rojahdin sohvalle ja olin syvässä unessa, josta en tahtonut herätä sitten millään. Lapset lenkittivät koiran puolestani. Minulla oli samoja oireita kuin ystävälläni, hänkin oli todella väsynyt, käynyt lääkärillä ja saanut mielialalääkkeet ja sairaslomaa, joita hän ei huolinut. Selkään nousi kovat kutinat ja yritin olla raapimatta. Olin tällaisessa kunnossa, joku minua vaivasi. Mutta mikä?! Noin kuukausi -parikin meni, kun mietin, että nyt pitää hakea luontaista, mutta mitä se olisi. Jos asiakkaani olisi tässä kunnossa, mkitä sanoisin hänelle, silloin oivalsin. Tarvitaan tuote, jotka tuhoavat syöpäsoluja, josko tämä olisikin semmoista, kun sanotaan, että luomen poisto avaa tiet syövälle, minulla oli selvästi se ärhäkkä, kun levisi kovalla vauhdilla. Soitin ystävälleni, että jos meidän väsymyksen syyt onkin syövästä johtuvaa, hän ei vastannut. Päätin tehdä testin. Luonnonmukaista mukiin, Pakurikääpää – yksi mukillinen ja kaikki ne kuhinat, olin raapinut jo itseäni hyvän tovin.. loppuivat kuin seinään!! Otin vielä toisen mukillisen saman päivän aikana. Olo oli vähän pirteämpikin. Minulle soitettiin, että luomesta on sittenkin löytynyt jotakin, pitäisi tulla uusiin tutkimuksiin. En mennyt .. pelotti, ensin ei ole luomessa mitään sitten onkin ja mitähän ne löytää tai ei löydä..entäs jos ne ei löydä, määräävät vain mielialalääkkeitä kuten ystävällenikin oli määrätty..pelottikin kuulla tuomio ja jos he sanoisivat syöpä, alkaisi kuhina hoitojaksojen mietinnästä.. Ei, en uskaltanut ja olinhan jo aloittanut aika huikean matkan kohti parempaa terveyttä. Pidin viikon tauon, niin etten ottanut yhtään luontaistuotetta (rakastan tehdä testejä), kaikki kuhinat palasivat takaisin ja putosin taasen sinne pohjalle..nukutti, triljoonia muurahaisia jälleen.. Aloitin muutaman mukin taktiikalla ja kuhinat hävisivät. Olin vielä väsynyt, mutta kuhninat, ne olivat kaikki tiessään. Olisi voinut diagnoosi olla parantumaton tai ärhäkkä. Olin joka päivä töissä, tein myös päivän lisäksi usein iltatöitä, vein lapsia harrastuksiin, lenkitin koiran.. Pikkuhiljaan aloin vahvistua. Perhe onneksi jaksoi auttaa, kun itse olin lähes vihannes. Olen niin onnellinen, kun tiedän ja ymmärrän – Ei lähtenyt hiukset, enkä hiipunut huonoon jamaan, samankaltaisuus kehollemme auttaa ja tuo voimia.

 • Luontainen hoitomuoto – 2 mukillista pakurikääpää ja tilanne rauhoittui. Viikon käytön jälkeen, kaikki oireet olivat kadonneet, paitsi väsymys. Antioksidantit, ovat elämämme eliksiiriä, samoin marjat & hedelmät – ennaltaehkäisevät sairauksia ja hoitavat sairauden ulos kehostamme.

Valinta on meidän, jokainen me katsomme omat polkumme. Minä olen valinnut turvallisen polun, joka parantaa & vahvistaa sairastunutta kehoa. Sairaus kuin sairaus – aina löytyy apu, pitää vain osata lukea oireiden syylliset. Marjat & hedelmät – sairauksien ennaltaehkäisyyn ja sairauksien hoitoon – niitä suosimalla, pysymme terveinä & hyvinvoivina, sairauksien selättäjänä – hyvinvoivina.

Omat mutkat ja mäet kokeneena – voin auttaa sinua, jotta sinun ei tarvitsisi kokea ja kulkea – koko matkaa etsien ja tiedustellen – joskus on vain ihanaa, hypätä kyytiin ja nauttia matkasta.

Olet lämpimästi tervetullut hoitolaani!

 Terveyttä ja hyvää oloa – Luonnonmukaisesti.

 

IMG-lkl-misaelle

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

  Nimi *

  Lähiosoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka*

  Puhelin *

  Sähköposti *

  Montako hoitokertaa *

  Lahjakortin toimitustapa *

  ×