Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Minä

 

 

Lapsuus lähtee raiteiltaan

Olin kolmen vuoden, kun äitini hukkui. Jonka jälkeen sain poliiseilta kyydin lastenkotiin, rutistin nallea kainalossa.. Työntekijä n. 50v. nainen, kiusasi henkisesti, olin ymmälläni, olin siellä pakosta ja halusin vain omaan kotiini. Sain kulla että äitini on taivaassa, turhaan äitiäsi odotat, ei se enään tule. Odotin silti, katselin ikkunasta ulos, taivaalle, jossakin siellä.. näkeeköhän äitini minua, pystyyköhän äitini puolustamaan minua tuolta naiselta, miksi menit uimaan, eikö ystäväsi osanneet auttaa sinua, kutsuiko äitini tuon nuoren miehen avukseni, kun ei itse päässyt paikalle, joskus tuntui lämpö kädessä, seurasiko minua joku – onko se äitini aikaansaannosta.. loputon määrä kysymyksiä joihin en saanut vastauksia.

Lastenkodissa oli n. 30v. vuotias mies, mittaa oli varmankin n. 1,90m. Hän kysyi aina mitä minulle kuuluu ja olinko syönyt, kun tuli työvuoroon. Yleensä en ollut syönyt, ruoka oli pahaa, se ei maistunut kuten kotona ja ainahan lautanen lähti nenän alta kun tuo kyseinen nainen oli työvuorossa. Hän sanoi, Tiinalla ei ole tänäänkän nälkä. Sitä oppii asioita, minä opein, ettei ole nälkä, en tarvitse ruokaa. Työvuoroon tuleessaan nuori mies vei minut keittiöön, hän avasi jääkaapin oven ja sanoi, saat ottaa mitä haluat. Banaanijogurttia – sain syödä kaikessa rauhassa, kukaan ei vienyt sitä minulta. Me kuiskittiin ja hihitettiin – ihana ja turvallinen olo. Työvuoroon tulivat minua kiusaava nainen ja tuo nuori mies. Nuori mies toi lautasen nenäni alle ja sanoi, että nyt Tiina me syödään ja hän istui minua vastapäätä, naisen mulkoillessa taaempana. Näin meidän päivät soljuivat, ruokalautanen pysyi nenäni alla, miehen ollessa töissä ja aloin hiljalleen oppia syömään, aloin tottua erilaisen ruuan makuun.

Lastenkodissa oli poika, joka ei koskaan puhunut mitään, aloin aamupalan jälkeen keikkumaan ja hyppimään hänen edessään, kun sain hänet hymyilemään, olin onnistunut. Siinä meni puolivuotta lastenkodissa, kun sain kasvattivanhemmat Turun suunnalta, isäni istuessa silloin linnassa. Oulun tyttöä vietiin Etelään. Lähtökohdat elämäni alussa olivat aika ristiriitaiset ja se oli sitä, lähes koko elämäni ajan..

”Elämä on oppimista. Oman itsensä ymmärtämistä, kehon toimintojen tuntemusta ja tietämystä. Katkeruudelle ei ole sijaa, kun on saanut omat palapelin palaset kasattua, se vie paljon aikaa ja siinä on valtavat voimavarat käytössä, sitä sanotaankin elämänkouluksi.

Opettelin antamaan anteeksi ja ymmärtämään elämän moninaisia kulminoituja kulmakiviä yläasteella ollessani. Etsin omaa paikkaani. Jos olisin tiennyt ja saanut apuja vyöhyketerapiasta tms. jo nuorena, olisin päässyt paljon vähemmällä. Kun olen itse pohtinut, miettinyt kovalevy punasena, rakentanut itseäni pala palalta. Omien kokemusteni kautta, olen valmis auttamaan myös sinua. Siloitan tietäsi, jotta sinun ei tarvitse kompuroida ihan jokaista kiveä ja kantoa, kuten minä olen tehnyt.

 

Aikuisuuden tiellä on haasteita ja onnistumisia

Halusin nuorena huumepoliisiksi, pituus ei riittänyt. Ammatinvalintapsykologi ehdotti kokin alaa – ihokarvat nousivat pystyyn, muistot lastenkodista ja suhteesta ruokaan tekivät inhon koko kokkaamiselle. Tänään tässä ja nyt, Refleksologina – olen iloinen ja ylpeä ammatistani, joka ei tuhoa maapalloa eikä aiheuta järkyttäviä sivuoireita, on luonnonmukaista terveydenhoitoa, jossa hoidetaan ja autetaan, tehdään konkreettisesti kokonaisvaltaisesti, syy-yhteyksiä hoitaen, jotta oireet voivat parantua.

Valitsin luontaisen jo lapsena

Intohimo luonnonmukaisuuteen & luontoon on hiipinyt minuun jo lapsena, luonnon kauneus ja monipuolisuus. Ajattelin jo lapsena, että kuumeella on jokin merkitys. Suurin sysäys ajatukseeni kasvoi kun vatsaa poltti ja teki mieli parkua kurkku suorana. Lääkäri ei löytänyt mitään minusta, terve tyttö tuli kotiin. Mietin, mistä kipu tuli, mikä sen aiheutti, koska jostainhan se tuli ja joku sen aiheutti. Mietin että ihmisillä ja eläimillä on vaivoja, joita ei voi nähdä, mutta ne tuntee. Mitä me ajatellaan, miltä meistä tuntuu ne tulee ulos jonkin kaltaisina oireita. Mielenkiintoista!

Ilman omia kk-kipuja, endometrioosia, pms-oireita, selkäleikkausta sekä työtapaturmaa, jotka antoivat sysäyksen lähteä opiskelemaan Vyöhyketerapeutiksi – aloin ymmärtää asioita ihan eri perspektiivistä. Olen onnellinen ammatistani! Voin auttaa vaikka keskellä erämaata, kun työkenttä kulkee aina mukanani,  ihmisten/eläinten vyöhykkeet ja minun kädet. Pisteitä ja vyöhykkeitä painelemalla/hoitamalla/hieromalla autetaan syy-yhteyksiä, aivan mielettömän hienoa! Olen elänyt ilman sairaslomaa ja särkylääkkeitä – sen jälkeen kun olen oppinut koko kehon kokonaisvaltaisen hoitamisen, jo kymmenen ihanaa ja mahtavaa vuotta! Voin haravoida, öljytä terassit, nostaa roskan maasta, kantaa multasäkkejä, nostaa koiran trimmauspöydälle, ilman että tulee selkään puukon iskemiseltä tuntuvia kipuja.

Leikkauksen jälkeentuli sydänoireet toden teolla, mieletön kipu, suolisto ei enään toiminut ja minä, joka aina jaksoin nauraa ja olla peruspositiivinen, ei oikeastaan naurattanut, perus joo, mutta se hersyvä iloisuus hävisi. Koulutusten myötä olen oppinut, että selkään tulee tunteet ja minullahan elämässä silloin suorastaan roihusi, selkään tulee myös sydämen vyöhykkeet sekä suoliston. Siitä alkoi vatsan kasvu, C-vitamiinin syönti sillä muutoin sydän oireili siihen tahtiin että elämä näytti liian lyhyeltä, sain iloisuuttani osin takaisin luontaisilla hoidoilla sekä D-vitamiinilla. Kehoa pitäisi aina auttaa, jos ja kun jotakin tapahtuu, olipa se sitten syntyminen, kaatuminen, taklaus, koulu/työpaikkakiusaaminen, stressi, murheita, ero, lopputili, läheisen kuolema..

Vaimona, kahden pojan äitinä sekä yhden airedalenterrierin emona, olen perheelleni halunnut valita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Homeopatian, solumineraalien, vyöhyketerapian, jäsenkorjauksen yms. luontaisten terveydenhoitojen parissa.

Koulutukset:

Refleksologi Medika Nova.

Paula Heinosen TT-Tukipilarit.

Antliz-Analyysi & Solumineraalit.

Erikoismaalari, Maanviljelysteknikko, Artesaani.

 

Omakohtaisia kokemuksia luonnonmukaisesta hoidosta.

Olin päälle parikymppinen kun sain ensikosketuksen selkäkivusta, polvet lähtivät alta, konttasin. Myöhemmin oli edessä selkäleikkaus, välilevynpullistuma. Kiinalaisen lääketieteen asiantuntijan mukaan, selkäni on leikattu kohdasta, johon ei olisi saanut tehdä naarmuakaan. Tiedän, miksi venytellä paljon ja liikkua sekä syödä monipuolisesti. Terveyttäni pidän yllä vyöhyketerapialla, ihanilla marjasmoothieilla sekä monipuolisilla solumineraaleilla. Aamut alkavat venytyksillä, joogalla sekä koiralenkillä.  Harrastuksiini kuuluvat: Jousiammunta, curling, kahvakuula, Airedaleterrierin kanssa lenkkeilyt sekä nuorten urheilussa mukana tsemppaminen.

Työtapaturma sormille – vuosi sairaslomaa. Erittäin hyväksi osoittautui A-jousi, meni kuukausi ja  sain voimaa käteen sen verran, että pääsin töihin, tässä kohtaa käsikirurgi oli ihan ihmeissään, että mitä nyt on tapahtunut?! Päivittäiset liikkeet, hedelmä- ja marjavoittoisella ruokavaliolla sain sormiin notkeutta sekä v.terapialla, sillä olin saanut ensikosketuksen vyöhyketerapiaan, aloittaessani opinnot sairasloman aikana. Huomasin, miten hyvin selkäkin alkoi voimaan, kädestä alkoi vähentyä särkyjä, verenkierto oli lähes olematon, pientä toivonkipinää oli tunnettavissa. Olin myyty vyöhyketerapialle, kokonaisvaltaista hoitamista. Lääkäri näki vain sormet, luontaishoitajat näkivät kokonaisuuden, olin rakastunut ja intohimoisesti mukana oppimassa lisää – siinä kului kolme vuotta, ihan siivillä. Ei selkävaivoja, kädet toimivat, mieli oli hyvä ja tasapainoinen, ei kk-kipuja, ei pms-oireita, ihan mahtavaa – olen niin unelmaduunissa.

Noin vuosi ehti kulua töihin paluun jälkeen, kun oikeasta kädestä lähti kaikki voima. Pyysin lääkäriltä lähetettä käsikirurgille, en saanut. Kun olin ollut puolivuotta sairaslomalla, varasin itse ajan käsikirurgille, joka kättäni oli korjannutkin. Hän sanoi, että vaikka olisin kolme vuotta sairaslomalla, käsi ei tulisi kuntoon.  Jumissa oleva jänne pitää avata, hän tekisi viillon käteeni jotta käsi vapautuu toimintakuntoiseksi. En suostunut viiltoon, vaan sairaalan ulkopuolella soitin kiinalaisen lääketieteen asiantuntijalle.  Se oli maanantai päivä ja sain torstaille ajan. Torstaina olin akupunktiossa, pe-su tehtiin vyöhyketerapiaa. Maanantaina olin töissä. Niin mahtavaa on luontainen terveydenhoito! Autetaan oikeasti – kokonaisvaltaisesti – konkreettisesti.

 Terveyttä ja hyvää oloa – Luonnonmukaisesti

 

IMG-lkl-misaelle

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

  Nimi *

  Lähiosoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka*

  Puhelin *

  Sähköposti *

  Montako hoitokertaa *

  Lahjakortin toimitustapa *

  ×