Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Minä

Olen Tiina Rajala – Refleksologi. Luontaisen terveydenhoidon puolesta puhuja. Etenkin tultuani äidiksi, olen kiinnostunut ruokavalion monipuolisuudesta & puhtaudesta, terveydellisyydestä sekä vitamiinien tärkeydestä. Olen auttanut ihmisiä voimaan paremmin, jo huikeat 11 vuotta, lääkkeetön & kirurgiton – on tuonut valtavan paljon hyvää. Autan terveydestään kiinnostuneita voimaan paremmin, ymmärtämään sairauksien alku aikaa sekä korjaamaan kehoon kertyneitä vaurioita, jotta he voivat elää parempaa elämää.

Elämäntapa – haluan olla tasapainossa kehoni kanssa, haluan voida hyvin ja hallita itseäni, en halua elää niin, että sairaus vie ja minä vikisen. Meillä on yksi elämä olla täällä – haluan elää sen hyvin ja hyvinvoivana ja haluan sitä samaa perheelleni, ystävilleni, asiakkailleni. On ihanaa, suurenmoista – kun voimme elää elämäämme kivuttomina, terveinä.

Kun lapsellani ala-asteella todettiin kilpirauhasen liikatoiminta, sanoin lääkärille, ettei lastani lääkemyrkyillä voida mitenkään kuormittaa, sillä rokotteen mukana tulleet virukset ja raskasmetallit sotkevat elimistöämme. Hoidin sairauden ruokavaliolla ja elämäntapaamme hioin pienillä muutoksilla, n. 4kk:tta ja lapsi oli tervehtynyt.

Toinen lapsi sairastui ala-asteella mononukleoosiin, häntä hoidettiin luonnonmukaisesti sekä annettiin korvalääkärin toimesta ab-kuuri. Hän on myös perheessämme se, joka on sairastanut kaikista eniten.

Koirani olen pelastanut pariinkin otteeseen myrkyttäjän ansalta – hoitamalla luonnonmukaisesti, hän ei ole saanut ikäviä sivuoireita, joita ovat olleet lähipiirissä mm. sydänoireet ja suolistosyöpä. Ruokavaliomuutoksen tein, koiran alkaessa oireilemaan nappuloille, kieltäytyi syömästä. Ravintoanalyysissä kävi ilmi, että koiramme oli allerginen varastopunkille. Ruokavalio muuttui koiramme ollessa 7-8 vuoden iässä (tässä iässä monet muuten oireilevat, kun synteettinen tankki on täynnä) annoin ruokaa jonka voi tuntea makuna ja tuoksuna – saimme iloisen ja innostuneen koiran – ruoka-ajan painaessa päälle, hän ilmoittaa selvästi, ruokaa kiitos! Silloin tietää, että on onnistunut.

Minut on vakuutettu luontaisen puolen hyvistä puolista jo monen monta kertaa.

Matkani on ollut kirjava – olin pikkutyttö, asuimme  Oulussa, kun jouduin kokemaan äidin kuoleman kolmivuotiaana, lastenkodin ja sieltä saadut traumat mm. ruoka vietiin nenän edestä ja sanottiin ettei Tiinalla ole tänäänkään nälkä – sama nainen aina asialla. Niin minä opein, ettei minun ole nälkä, nielasin purkan kun kyseinen nainen vei sen muuten suustani, nieleskelin purkat vielä ala-asteellakin. Lopetin, kun ystäväni sanoi, että meijän äiti sanoo että purkan nieleminen on vaarallista, tukkii suoliston. Lastenkodissa n.30vuotias mies, kysyi töihin tullessaan, olinko syönyt ruokaa, jos en ollut, hän vei minut keittöön ja sain sieltä, valtavan isosta jääkaapista valita, mitä haluan. Siellä me keittiössä hihitimme ja juttelimme – hän oli enkelini. Puoli vuotta lastenkodissa, isäni istuessa linnassa, sain kasvattivanhemmat ja uuden kodin eteläsuomesta. Oulun tyttöä vietiin etelään.

Uudet ympyrät ja uudet tuulet – Tuuli on kuljettanut, mukana olen pyörinyt ja kasanut omaa palapeliäni, pala palalta. Kyllä meistä tulee eheitä – eheydyin vielä valtavan matkan, opiskellessani Vyöhyketerapiaa Tampereen Medika Novassa. Sitä ei ole koskaan valmis – aina tuuli kuljettaa ja opettaa – huominen on aina uuden alkua. Olen aina hypännyt rohkeasti ohjaksille – se näkyy myös yrityksessäni monipuolisena kirjona: Antliz-analyysejä, BemerTerapiaa, Ravinto-ohjeita, Triggerpisteitä, Vyöhyketerapiaa, tapetoin, teen sisustussuunnitteluja, kirjoitan..

Nuorena haaveilin armeijasta, poliisikoulusta, sairaanhoitajan urasta, koiran- ja kissanpentujen hoitamisesta, mutta toisin kävi..

Olen LKL:n Luontaisterapeutti sekä kuulun vyöhyketerapeuttien eettiseen toimikuntaan.

Tänään tässä ja nyt Refleksologina – olen iloinen ja ylpeä ammatistani, joka ei tuhoa maapalloa eikä aiheuta järkyttäviä sivuoireita, on luonnonmukaista terveydenhoitoa, jossa selvitetään oireiden syylliset, korjataan vaurioita, autetaan koko kehoa, hoidetaan kokonaisvaltaisesti, en keskity oireeseen vaan syylliseen.. Me kun olemme kokonaisuus, on erittäin tärkeää & kiinnostavaa ymmärtää, koko keho kokonaisvaltaisesti, pinnan alla olevaa maailmaa. Meidän keho näyttää meille kaikki syylliset – omassa kropassamme, me kannamme omat syylliset ja niistä esiin tulevat oireet. Niitä ei näe välttämättä laite, tai niitä laittetita ei osata tulkita, kehomme ei peittele eikä estä näkemästä, vaan tuo autettavat asiat esille – avunpyyntö on kehossamme esillä, pitää vain hoitaa & auttaa rasittuneita kohtia.

 

Valitsin luontaisen jo lapsena

Intohimo luonnonmukaisuuteen & luontoon on hiipinyt minuun jo lapsena, luonnon kauneus ja monipuolisuus. Ajattelin jo lapsena, että kuumeella on jokin merkitys ja sen pitää saada olla ylhäällä ja vasta sitten laskea, kun keho on tehnyt tarvittavan työnsä.

”Voin auttaa vaikka keskellä erämaata, kun työkenttä kulkee aina mukanani, ihmisten/eläinten vyöhykkeet ja minun kädet”.

Olen elänyt ilman sairaslomaa ja särkylääkkeitä – sen jälkeen kun olen oppinut koko kehon kokonaisvaltaisen hoitomuodon, jo 11 ihanaa ja mahtavaa vuotta! Ei pms-oireita, ei kk-kipuja, ei selkäkipuja, ei ongelmia kilpirauhasen vajaatoiminnan kanssa eikä sydänoireita. Voin haravoida, öljytä terassit, nostaa roskan maasta, kantaa multasäkkejä, nostaa koiran trimmauspöydälle, ilman että tulee selkään, puukon iskemiseltä tuntuvia kipuja tai että jalat lähtisivät alta. Selkää en enään antaisi leikata, kun nyt tiedän, että sen voi hoitaa vyöhyketerapialla. Selän leikkauksen jälkeen tuli sydänoireet toden teolla, mieletön kipu, suolisto ei enään toiminut ja minä, joka aina jaksoin nauraa ja olla peruspositiivinen, ei oikeastaan naurattanut, perus joo, mutta se hersyvä iloisuus hävisi. C-vitamiini ja vyöhyketerapia pelasti sydänoireilta, jotka auttavat edelleenkin, tarpeen vaatiessa. Oman perheen olen hoitanut kun ovat olleet kipeitä tms.

Vaimona, kahden pojan äitinä sekä yhden 13 vuotiaan airedalenterrierin emona, olen perheelleni halunnut valita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Homeopatian, solumineraalien, vyöhyketerapian, jäsenkorjauksen – luontaisten terveydenhoitojen parissa. Kun jätimme lääkkeet ja ab-kuurit, hoidettiin luonnonmukaisesti nuhat ja kuumeet – alkoi perheessämme terveys kukoistaa.

 

Koulutukset:

Refleksologi Medika Nova.

Paula Heinosen TT-Tukipilarit.

Antliz-Analyysi & Solumineraalit.

Erikoismaalari, Maanviljelysteknikko, Artesaani.

Jäsenkorjausta opiskelen

Itsenäisesti opiskelen Kiinalaista Lääketiedettä

 

Omakohtaisia kokemuksia luonnonmukaisesta hoidosta

Kiinalaisen lääketieteen asiantuntijan mukaan, selkäni on leikattu kohdasta, johon ei olisi saanut tehdä naarmuakaan. Tiedän, miksi venytellä paljon ja liikkua sekä syödä monipuolisesti. Terveyttäni pidän yllä mm. vyöhyketerapialla, ihanilla marjasmoothieilla sekä monipuolisilla solumineraaleilla, D-ja C-vitamiineilla, pakurikäävällä, kookosöljyllä, viherjauheella.. Aamut alkavat venytyksillä, joogalla sekä koiralenkillä.  Harrastuksiini kuuluvat: Poikien harrastuksessa mukana oleminen, jousiammunta, curling, kahvakuula, Airedaleterrierin kanssa lenkkeilyt, kutominen, kirjoittaminen, opiskelu.

Kaikella on tarkoitus, sillä haukottelin metallitöissä ja mietin – tässäkö elämäni on, teenkö tätä samaa duunia eläkeikään asti.. – sitten alkoi tapahtua. Pyörivä porakone, hanskat käsissä, kädet pyörivässä koneessa mukana..huusin apua, mutta kukaan ei kuullut siellä metelin keskellä, repäisin käteni irti. Selvisin säikähdyksellä, sillä vain oikean käden, oikeasta sormesta meni vähän luuta rikki, muut jäivät ns. koppuraksi. Työtapaturma käsille – oikean käden sormet olivat mieluusti koukussa ja kylmät – sain vuoden sairaslomaa – puolen vuoden kohdalla etsin tekemistä. Löysin vyöhyketerapiakoulutuksen Tampereelta. Kolme vuotta siinä heilahti, mielenkiintoisten asioiden äärellä. Olen todella saanut apuja itselle, perheelle sekä hoitolassani asiakkaille. Parasta – mitä voimme itsellemme antaa.

Noin vuosi ehti kulua töihin paluun jälkeen, kun oikeasta kädestä lähti kaikki voima. Pyysin lääkäriltä lähetettä käsikirurgille, en saanut kun ei pidetä kuulemma turhaa kiirettä… Olin ollut puolivuotta sairaslomalla. Lääkäri sanoi ettei vielä kiirehditä käsikirralle menon kanssa, joten varasin ajan itse. Sain kuulla, vaikka olisin kolme vuotta sairaslomalla, käsi ei tulisi kuntoon.  Jumissa oleva jänne pitää avata, hän tekisi kuulemma viillon. En suostunut viiltoon, vaan sairaalan parkkipaikalla soitin kiinalaisen lääketieteen asiantuntijalle.  Se oli maanantai päivä kun seisoin puhelin korvalla ja sain torstaille ajan. Torstaina olin akupunktiossa, pe-su tehtiin vyöhyketerapiaa. Maanantaina olin töissä. Niin mahtavaa on luontainen terveydenhoito! Autetaan oikeasti – kokonaisvaltaisesti – konkreettisesti. Eikä sen koommin ole ollut muuta kuin välillä särkyjä, jotka nekin olen hoitanut vyöhyketerapialla sekä ruokavaliolla – joita ovat marjat & hedelmät sekä kookosöljy kahvin/teen joukossa.

Käsivarresta poistettiin luomi. Minä, joka olen illan & aamun virkku – keitän aamukahvit ja laitan aamupalan valmiiksi miehelleni aamuyöstä.. en herännyt seuraavana aamuna. Tuntui kuin norsu, olisi istuksinut päälläni, silmäluomet olivat liimautuneet kiinni, en edes jaksanut hievahtaa, puhua mitään, pyytää mieheltäni apuja, väsytti ihan järjettömästi. Pelästyin, mutta en jaksanut reagoida. Kun mieheni komensi minut ylös, vääntäydyin väkisin, vaikka olin todella väsynyt. Olisin voinut nukkua koko loppupäivän. Nuokuin keittiön pöydän ääressä ja päivittelin miehelleni, mikä minua vaivaa??! Otin kolminkertaiset annokset flavonoideja, ravintoaineita.. selvisin työpäivästä. Luomi joka poistettiin, siitä meni miljoonan muurahaisen tuntu, toiseen käsivarteen. Sitä meni viikon verran. Sitten se laskeutui napaan ja nousi kaulalle asti, tuli uusi luomi. Sain soiton, luomi oli puhdas. Ihmettelin, sillä olin todella huonossa jamassa ja ne kaikki kuhinat, niilläkin oli jokin tarkoitus.. Nukuin töissä kun oli taukoa, nukahtelin autossa. Sain pidettyä itseni joten kuten ratin takana tolkuissa, kun join ennen kotiin lähtöä runsaat ja vahvat smoothiet, antioksidantteja, flavonoideja.. marjoja, hedelmiä, viherjauhetta.. Jäin nukkumaan kotipihalle, en jaksanut kävellä sisälle, vasta kun lapset soittivat missä olin, raahauduin sisälle, tein ruokaa, rojahdin sohvalle ja olin syvässä unessa, josta en tahtonut herätä sitten millään. Lapset lenkittivät koiran puolestani. Minulla oli samoja oireita kuin ystävälläni, hänkin oli todella väsynyt, käynyt lääkärillä ja saanut mielialalääkkeet ja sairaslomaa, joita hän ei huolinut. Selkään nousi kovat kutinat ja yritin olla raapimatta. N. kuukasi meni, kun mietin, että nyt pitää hakea luontaista, jotka tuhoavat syöpäsoluja, josko tämä olisikin semmoista, kun sanotaan, että luomen poisto avaa tiet. Yksi mukillinen ja kaikki ne kuhinat, olin raapinut jo itseäni hyvän tovin.. loppuivat kuin seinään. Otin vielä toisen mukillisen saman päivän aikana. Olo oli vähän pirteämpikin. Pidin viikon tauon, niin etten ottanut yhtään luontaistuotetta, kaikki kuhinat palasivat takaisin ja putosin taasen sinne pohjalle.. Aloitin 3-5 mukin taktiikalla ja kuhinat hävisivät. Olin vielä väsynyt, mutta kuhninat, ne olivat kaikki tiessään. Minulle soitettiin, että luomesta on löytynyt jotain ja että minun pitäisi mennä tutkimuksiin. En mennyt, olin jo ehtinyt aloittamaan omatoimisen hoitamisen – luonnonmukaisesti. Olin joka päivä töissä, tein iltatöitä, vein lapsia harrastuksiin, lenkitin koiran.. Pikkuhiljaan aloin vahvistua. Ystäväni, häneltä löytyi rintasyöpä ja hän sai sytostaattihoitoja. Elämä on täynnä valintoja ja me teemme niitä tuhansia kertoja päivässä – olen valinnut polkuni ja sillä tiellä mennään. Rakkaudesta hyvään ja myrkyttömään – antioksidantit, entsyymit.. verenkierron parantaminen ovat elämäni kultakaivoksia.

Tässä välissä olen opiskellut antliz-analyysiä. Tässä upeassa analyysissä, joka on kivuton, maskiton, nopea –  saamme tietää solutilanteemme saman päivän aikana! Voimme välttää sairastumiset – ne kun näkyvät meidän kasvoissa vaikkapa 20 vuotta, vuosikausia, ennen sairastumista. Olen onnellinen, kun voin auttaa sinua sairastumasta, jos olet sairastunut, ymmärtämään sairauden syyllisiä.

Mies, sairastui syöpään, sai 2kk:tta elinaikaa, oli n.65 vuotias. Solumineraalien avulla, hän eli yli 90 vuotiaaksi. Korjaamalla soluvauriot – saadaan solutasolta asti, meille elintärkeistä, vauriot korjattua ja tuotua tarvittavat ravintoaineet solutasolle asti – kun apu menee sinne, minne pitääkin, alkaa tapahtua hyviä asioita – joissa onnellisuus on paras kiitos.

Valinta on meidän, jokainen me katsomme omat polkumme. Minä olen valinnut turvallisen polun, joka parantaa & vahvistaa sairastunutta kehoa. Sairaus kuin sairaus – aina löytyy apu, pitää vain osata lukea oireiden syylliset. Jumala on luonut meille marjat & hedelmät – sairauksien ennaltaehkäisyyn ja sairauksien hoitoon – niitä suosimalla, pysymme terveinä & hyvinvoivina, sairauksien selättäjänä – hyvinvoivina.

Omat mutkat ja mäet kokeneena – voin auttaa sinua, jotta sinun ei tarvitsisi kokea ja kulkea – koko matkaa etsien ja tiedustellen – joskus on vain ihanaa, hypätä kyytiin ja nauttia matkasta.

Olet lämpimästi tervetullut hoitolaani!

 Terveyttä ja hyvää oloa – Luonnonmukaisesti

 

IMG-lkl-misaelle

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

  Nimi *

  Lähiosoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka*

  Puhelin *

  Sähköposti *

  Montako hoitokertaa *

  Lahjakortin toimitustapa *

  ×