Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Minä

Aikuisuuden tiellä on haasteita ja onnistumisia

Halusin nuorena huumepoliisiksi. Silloin pituus ei riittänyt joten ammatinvalinta oli edessä. Kaikkien kouluvuosien ja vaihtojen jälkeen, olen löytänyt paikkani, halun auttaa ja selvittää syylliset oireille.

Valitsin luontaisen jo lapsena

Intohimo luonnonmukaisuuteen & luontoon on hiipinyt minuun jo lapsena, enkä aina huolinut lääkkeitä jos oli kuumetta, join mieluummin marjamehua. Ajattelin jo silloin, että kuumeella on jokin merkitys, ei se huvikseen nouse. Suurin sysäys ajatukseeni kasvoi kun vatsaa poltti ja teki mieli parkua kurkku suorana. Lääkäri ei löytänyt mitään minusta, mukamas terve tyttö tuli kotiin. Mietin, mistä kipu tuli, mikä sen aiheutti, koska jostainhan se tuli ja joku sen aiheutti.

Ilman omia kipuja, selkäleikkausta sekä työtapaturmaa, jotka antoivat sysäyksen lähteä opiskelemaan Vyöhyketerapeutiksi, ymmärtää asioita ihan eri perspektiivistä. Olen onnellinen ammatistani! Voin auttaa vaikka keskellä erämaata, kun työkenttä kulkee aina mukana,  ihmisten/eläinten vyöhykkeet. Pisteitä ja vyöhykkeitä painelemalla/hoitamalla/hieromalla autetaan syy-yhteyksiä, aivan mielettömän hienoa! Olen elänyt ilman sairaslomaa ja särkylääkkeitä – sen jälkeen kun olen oppinut koko kehon kokonaisvaltaisen hoitamisen, jos yhdeksän vuotta!

Vaimona, kahden pojan äitinä ja yhden airedalenterrierin emona, olen perheelleni halunnut valita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin homeopatian, solumineraalien, vyöhyketerapian, jäsenkorjauksen yms. luontaisten terveydenhoitojen parissa. Ja on kyllä kannattanut.

Koulutukset:

Refleksologi Medika Nova, Anna-Kaarina Lind.

Ravintoneuvoja  Paula Heinosen TT-Tukipilarit koulutus Helsingissä.

Erikoismaalari, Maanviljelysteknikko, Sisustussuunnittelija.

Oma kohtaisia kokemuksia luonnonmukaisesta hoidosta.

Kiinalaisen lääketieteen asiantuntijan mukaan, selkäni on leikattu kohdasta, johon ei olisi saanut tehdä naarmuakaan. Tiedän, miksi venytellä ja liikkua sekä  syödä monipuolisesti. Terveyttäni pidän yllä vyöhyketerapialla, ihanilla marjasmoothieilla sekä monipuolisilla solumineraaleilla. Aamut alkavat venytyksillä, joogalla sekä koiralenkillä.  Harrastuksiini kuuluvat: Jousiammunta, curling, kahvakuula, käsityöt, Airedaleterrierin kanssa lenkkeilyt sekä nuorten urheilussa mukana tsempparina, kuskina yms..

Työtapaturma sormille – vuosi sairaslomaa ja palasin töihin. Erittäin hyväksi osoittautui A-jousi, jolla pikkuhiljaa sain voimaa käteen ja ruokavaliolla sain sormiin notkeutta sekä v.terapialla.

Noin vuosi ehti kulua töihin paluun jälkeen, kun oikeasta kädestä lähti kaikki voima. Pyysin lääkäriltä lähetettä käsikirurgille, en saanut. Kun olin ollut puolivuotta sairaslomalla, varasin itse ajan käsikirurgille, joka kättäni oli korjannutkin. Hän sanoi, että vaikka olisin kolme vuotta sairaslomalla, käsi ei tulisi kuntoon.  Jumissa oleva jänne pitää avata, hän tekisi viillon käteeni jotta käsi vapautuu toimintakuntoiseksi. En suostunut viiltoon, vaan sairaalan ulkopuolella soitin kiinalaisen lääketieteen asiantuntijalle.  Se oli maanantai päivä ja sain torstaille ajan. Torstaina olin akupunktiossa, pe-su tehtiin vyöhyketerapiaa. Maanantaina olin töissä. Niin mahtavaa on luontainen terveydenhoito! Autetaan oikeasti.

 Terveyttä ja hyvää oloa – Luonnonmukaisesti

 

IMG-lkl-misaelle

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×