Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Minä

Lapsuus

Synnyin Oulussa ja muutaman vuoden siellä ehdin varttuakin. Äiti kuoli, Minä Lastenkodin kautta Varsinais-suomeen, kasvattiperheeseen.

Aikuisuuden tiellä on haasteita ja onnistumisia

Halusin olla huumepoliisi jossa mukana olisi koira, silloin pituus ei riittänyt joten ammatinvalinta oli edessä. Kaikkien kouluvuosien ja vaihtojen jälkeen, olen löytänyt paikkani, halun auttaa ja selvittää syylliset oireille.

Valitsin luontaisen jo lapsena

Intohimo luonnonmukaisuuteen & luontoon on hiipinyt minuun jo lapsena, enkä aina huolinut lääkkeitä jos oli kuumetta, join mieluummin marjamehua. Ajattelin jo silloin, että kuumeella on jokin merkitys, ei se huvikseen nouse. Suurin sysäys ajatukseeni kasvoi kun vatsaa poltti ja teki mieli parkua kurkku suorana. Lääkäri ei löytänyt mitään minusta, mukamas terve tyttö tuli kotiin. Mietin, mistä kipu tuli, mikä sen aiheutti, koska jostainhan se tuli ja joku sen aiheutti.

Ilman omia kipuja, selkäleikkausta sekä työtapaturmaa, jotka antoivat sysäyksen lähteä opiskelemaan Vyöhyketerapeutiksi, ymmärtää asioita ihan eri perspektiivistä. Olen onnellinen ammatistani! Voin auttaa vaikka keskellä erämaata, kun työkenttä kulkee aina mukana,  ihmisten/eläinten vyöhykkeet. Pisteitä ja vyöhykkeitä painelemalla/hoitamalla/hieromalla autetaan syy-yhteyksiä, aivan mielettömän hienoa! Olen elänyt ilman sairaslomaa ja särkylääkkeitä – sen jälkeen kun olen oppinut koko kehon kokonaisvaltaisen hoitamisen.

Kahden pojan äitinä ja yhden ihanan airedalenterrierin emona, olen perheelleni halunnut valita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin homeopatian, solumineraalien, vyöhyketerapian, jäsenkorjauksen yms. luontaisten terveydenhoitojen parissa.

Koulutukset:

Refleksologi Medika Nova, Anna-Kaarina Lind.

Ravintoneuvoja  Paula Heinosen TT-Tukipilarit koulutus Helsingissä.

Erikoismaalari, Maanviljelysteknikko, Sisustussuunnittelija.

Oma kohtaisia kokemuksia luonnonmukaisesta hoidosta.

Kiinalaisen lääketieteen asiantuntijan mukaan, selkäni on leikattu kohdasta, johon ei olisi saanut tehdä naarmuakaan. Tiedän, miksi venytellä ja liikua sekä  syödä monipuolisesti. Terveyttäni pidän yllä vyöhyketerapialla, ihanilla marjasmoothieilla, omegoilla sekä monipuolisilla vitamiineilla. Aamut alkavat venytyksillä,  joogalla sekä hyvällä mielellä. Kertaakaan en ole ollut sairaslomalla sen jälkeen kun aloin opiskelemaan vyöhyketerapiaa. Harrastuksiini kuuluu: Jousiammunta, Curling, Kahvakuula, Käsityöt, Airedaleterrierin kanssa lenkkeilyt sekä nuorten urheilussa mukana oleminen.

Työtapaturma sormille – vuosi sairaslomaa ja palasin töihin. Erittäin hyväksi osoittautui fysioterapeutin lämpöhoidot, omegat sekä A-jousi. Noin vuosi ehti kulua töihin paluun jälkeen, kun oikeasta kädestä lähti kaikki voima. Pyysin lääkäriltä lähetettä käsikirurgille, en saanut. Kun olin ollut puolivuotta sairaslomalla ja varasin itse ajan käsikirurgille, joka kättäni oli korjannutkin. Hän sanoi, että vaikka olisin kolme vuotta sairaslomalla, käsi ei tulisi kuntoon.  Jumissa oleva jänne pitää avata, hän tekee viillon käteeni jotta käsi vapautuu toimintakuntoiseksi. En suostunut viiltoon, vaan sairaalan ulkopuolella soitin kiinalaisen lääketieteen as.tuntijalle.  Se oli maanantai päivä ja sain torstaille ajan. Torstaina olin akupunktiossa, pe-su tehtiin vyöhyketerapiaa. Maanantaina olin töissä.

 Terveyttä ja hyvää oloa – Luonnonmukaisesti

 

IMG-lkl-misaelle

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

Nimi *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka*

Puhelin *

Sähköposti *

Montako hoitokertaa *

Lahjakortin toimitustapa *

×