Rakkaudesta parempaan terveyteen – koska olet sen arvoinen

Minä

Olen Tiina Rajala – Refleksologi. Luontaisen terveydenhoidon puolesta puhuja. Etenkin tultuani äidiksi, olen kiinnostunut ruokavalion monipuolisuudesta & puhtaudesta, terveydellisyydestä, lisäravinteiden tärkeydestä sekä luontaishoidoista kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

LAPSUUS. Asuttiin Oulussa, kun jouduin kokemaan äidin kuoleman kolmivuotiaana, lastenkodin ja sieltä saadut traumat. Ruoka vietiin nenän edestä, jos et syö nyt, ei ole sitten nälkä sanottiin. Lastenkodissa työskenteli n.30vuotias mies, hän vei minut keittöön ja sain valita jääkaapista mitä halusin – hän oli enkelini. Puoli vuotta lastenkodissa, isäni istuessa linnassa, sain kasvattivanhemmat ja uuden kodin eteläsuomesta.

AIKUISUUS. Ex-anoppi teki ruokaa, se oli niin hyvää, että aloin opetella itsekin. Palaneet perunat ja klönttikastikkeet alkoivat muuttua samettisen pehmeiksi, ihaniin makunautintoihin, keittiössä tuoksuikin mitä mahtavimmin. Kun suvussa on kokkeja, kaiketi se jotain puskee omaankin intohimoon. Nuorena haaveilin sairaanhoitajan ammatista, armeijasta sekä poliisikoulusta, toisin kävi – autan vain hieman eri tavalla, sillä auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, sitä teen nytkin, kokonaisvaltaisesti, oireiden juurisyitä selvittäen.

ELÄMÄNI. Olen elänyt ilman sairaslomaa ja särkylääkkeitä – sen jälkeen kun olen oppinut koko kehon kokonaisvaltaisen hoitomuodon, jo 11 ihanaa ja mahtavaa vuotta!

Omakohtaisia kokemuksia luonnonmukaisesta hoidosta

Terveyttäni pidän yllä mm. vyöhyketerapialla, positiivisella asenteella. Aamut alkavat kundaliinijoogalla, uinnilla sekä punttisalilla. Harrastuksiini kuuluvat: Poikien harrastuksessa mukana oleminen, jousiammunta, curling, kahvakuula, kuntosali, uinti, Airedalenterrierin kanssa lenkkeilyt, kutominen, kirjoittaminen, opiskelu.

Kaikella on tarkoitus, sillä haukottelin metallitöissä ja mietin – tässäkö elämäni on, teenkö tätä samaa duunia eläkeikään asti.. – sitten alkoi tapahtua. Pyörivä porakone, hanskat käsissä, kädet pyörivässä koneessa mukana..huusin apua, mutta kukaan ei kuullut siellä metelin keskellä, repäisin käteni irti. Selvisin säikähdyksellä, sillä vain oikean käden, oikeasta sormesta meni vähän luuta rikki, muut jäivät ns. koppuraksi. Lääkäri sanoi, että onneksenne teillä on yli liikkuvat nivelet, muutoin olisivat olleet sormet poikki. Työtapaturma käsille – oikean käden sormet olivat mieluusti koukussa ja kylmät – sain vuoden sairaslomaa – puolen vuoden kohdalla etsin tekemistä.

KOULUTUS. Löysin vyöhyketerapiakoulutuksen Tampereelta. Viikonlopun koulutuksessa ollessamme – pyysin opettajaa tekemään jotain kädelleni, sitä kun särki aivan valtavasti – tunnin hoito ja mitä ihmettä?! Käsi ei särkenyt yhtään! Opettaja vain nyökytteli päätään ja sanoi – tämä on tämmöstä, hienoa hoitamista, ihan normaalia. Sain apuja lisää käteeni, koulutuksen ollessa vielä kesken – kädessä tapahtui muutoksia, mm. liikerata lisääntyi, kivut hellittivät..! Näin minusta tuli Refleksologinen vyöhyketerapeutti. Olen ylpeä ammatistani, se on tuonut niin paljon hyvää itselle, perheelle sekä asiakkaille – Luontokin kiittää.

Omat mutkat ja mäet kokeneena – voin auttaa sinua, jotta sinun ei tarvitsisi kokea ja kulkea – koko matkaa etsien ja tiedustellen – joskus on vain ihanaa, hypätä kyytiin ja nauttia matkasta.

Olet lämpimästi tervetullut Luonnonmukaiseen, Kokonaisvaltaiseen Hyvinvointiin.

IMG-lkl-misaelle

Tilaa lahjakortti

Tällä lomakkeella voit tilata Luontaishoitola Misaelleen lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai kirjelähetyksenä.

  Nimi *

  Lähiosoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka*

  Puhelin *

  Sähköposti *

  Montako hoitokertaa *

  Lahjakortin toimitustapa *

  ×